deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Hepsi aynı acc.ta; 80lvl UD female Mage 80lvl Tauren Male Druid 70lvl Tauren Male Warrior Mage'in itemleri genel olarak mavi, Druid naxx25 itemlerine sahip, Warriorda da 70lvl epicleri duruyor. Bir de 40-50lvl civarı birkaç char daha var sanırım, ally ve horde olmak üzere. Acc. arkadaşıma ait burada üyeliği olmadığı için ben açtım başlığı, 2 aydır hesabı kapalı sanırım, pek zamanı olmuyor oynmaya. Acc.ın ilk sahibi, tüm bilgilerine sahip. Battle.net'e de geçirmedi hesabı henüz. Fiyat olarak 200 lira düşünüyor, ilgilenen olursa armory linklerini ÖM'den yollayabilirim. Malum nedenlerden posta eklemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 takas dusunurmuki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Satıldı, bir de düşünmüyordu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar