Uzun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Internet uzerinden british aksani olan televizyon kanallarini izlemeye caliyorum, bulabildiklerim hepsi ya parali yada calismiyor. Izliyebilecegim siteler var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 sipru diye bi program var, e2 falan filan bikaç kanal var. Bak ona istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 şurdan birçok kanal free olarak izlenebilir, özellikle british kanalı var mı diye bakmadım ama 100lerce var mutlaka vardır 1-2 tane :) http://freetube.110mb.com/index.php bide netten radyo dinlemek daha kolay bu açıdan, dinlerken başka şeylerle uğraşabiliyorsun bilgisayar başında kalıp izlemeye gerek yok ille, ben zırt pırt cnn radyo falan dinliyorum gün içinde mesela wow falan oynarken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Readon TV Movie Radio Player bistürü tv var (: TR de var yabancı da bistürü bistürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar