Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 http://urun.gittigidiyor.com/Temiz-Nokia-N70-512mb-MMC-kutulu-full-aparatli_W0QQidZZ18592296 teknosa faturası da var cihazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ikinci bi telefon bakıyodumda buda çok kalınmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 öyle eski takoz modeller 6600 filan gibi kalın değil ama ince de diyemem tabi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 yukarıya ekledim ben o zaman //kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 güzelmiş. Fiyatta yapılacak bişey yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Kusura bakılmasın, satışı baltalamak değil amacım ama belirtmeden edemeyeceğim, en ufak bir darbe veya hasarda telefon takılmalarından tutun da rebootlara kadar uzuyor iş. Yazılımsal olarak çok sorunlu. Göze alabilecek arkadaşlara tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ablam 1 seneden fazladır kullanıyoki 2 çocuk shibi küçük olan sürekli alıp eline yere felan düşürür atar hiçde öyle bi sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ilk fotoda dantel var. anne danteli. arkadaşım 2 sene önce aldı bu telefonu hala kullanıyo. en son arabayla giderken camdan düşürmüştü. indi topladı aldı konuşmaya devam etti filan. biraz kalın ama ele sığmıcak bişey değil. artı olarak menüsü cok kullanışlı kendisinin. tek eksi yönü kamerasının yetersizliği olabilir. ama bu fiyata iyi diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Benim de arkadaşlarım uzun süredir kullanıyorlar bir sorun yaşamadan. Yazılım güncellemesi yapılabiliyorsa alette o sorunlar kalkabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Benim n70 benden dayak yedi kaç kez hatta acayip durumlara maruz bıraktım ama yarı yolda bırakmadı inanılmaz sağlam idi ne işse artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 fiyat nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 90 yazıyor gittigidiyor ilanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 onu gördüm de, 5 günlük açık arttırma, bir buyoutu falan da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Aa doğru açık arttırmaymış, hemen al zannettim ben. Açık arttırma bitene kadar fiyat vermez bence :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 valla hemen al fiyatı olarak aklımda bişey yok arkadaşlar. araştırdığım kadarıyla yanında ne kutusu ne aparatı olmayan n70ler 150 milyon civarına satılıyo,tahminimce benimki de şöyle bi 180e filan satılır. 90 milyondan açtım işte ben teklifi,ilginenler oradan arttırır =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ilana girdim baktım. "Bu ürün kapanmıştır." dedi Feto çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Anubisath said: valla hemen al fiyatı olarak aklımda bişey yok arkadaşlar. araştırdığım kadarıyla yanında ne kutusu ne aparatı olmayan n70ler 150 milyon civarına satılıyo,tahminimce benimki de şöyle bi 180e filan satılır. 90 milyondan açtım işte ben teklifi,ilginenler oradan arttırır =P Ehah adam da iyi tutturmuş yahu, 177,5 a gitmiş ilanında meret :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 en yüksek teklif sahibi olan adam ödeme yapmadı,onu beklemem gerekti ilan bittiğinden beri kaç gündür,4 iş günü ödeme bekleme zorunluluğu var malum. onun bi altındaki teklif sahibiyle anlaştık 175 liraya,ona yönlendirdim ilanı, bakalım inşallah bunda da bi pürüz çıkmaz.aksi takdirde tekrar listelemem gerekicek :/ bu arada hakkaten de okkalı sallamışım eralp ehueh=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 güncel bu arkadaşlar,duruyo elimde hala telefon.geçen hafta yeni pil aldım daha. fiyat 150 lira,kutu fatura vs bahsettiğim herşeyi duruyo,ayriyetten siyah bi kapak aldım ama kullanımdan dolayı tuş takımında silikler var. resimlerdeki kapak ta hala duruyo ama C tuşu koptu onun lol. alan kişi sadece 5-10 liraya filan kapak ya da tuş takımı,alır sıfır gibi kullanır işte,pil filan da yeni hem.mis. edit: resimler filan patlamış tabi kaç ay geçtiği için üstünden.yarın yeni fotolarını koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar