Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık nokia n70,kutulu,temiz

Anubisath

Öne çıkan mesajlar

ilk fotoda dantel var. anne danteli.

arkadaşım 2 sene önce aldı bu telefonu hala kullanıyo. en son arabayla giderken camdan düşürmüştü. indi topladı aldı konuşmaya devam etti filan. biraz kalın ama ele sığmıcak bişey değil. artı olarak menüsü cok kullanışlı kendisinin. tek eksi yönü kamerasının yetersizliği olabilir. ama bu fiyata iyi diyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Anubisath said:

valla hemen al fiyatı olarak aklımda bişey yok arkadaşlar. araştırdığım kadarıyla yanında ne kutusu ne aparatı olmayan n70ler 150 milyon civarına satılıyo,tahminimce benimki de şöyle bi 180e filan satılır. 90 milyondan açtım işte ben teklifi,ilginenler oradan arttırır =P

Ehah adam da iyi tutturmuş yahu, 177,5 a gitmiş ilanında meret :) .
Sosyal ağlarda paylaş

en yüksek teklif sahibi olan adam ödeme yapmadı,onu beklemem gerekti ilan bittiğinden beri kaç gündür,4 iş günü ödeme bekleme zorunluluğu var malum. onun bi altındaki teklif sahibiyle anlaştık 175 liraya,ona yönlendirdim ilanı, bakalım inşallah bunda da bi pürüz çıkmaz.aksi takdirde tekrar listelemem gerekicek :/ bu arada hakkaten de okkalı sallamışım eralp ehueh=P
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
güncel bu arkadaşlar,duruyo elimde hala telefon.geçen hafta yeni pil aldım daha.

fiyat 150 lira,kutu fatura vs bahsettiğim herşeyi duruyo,ayriyetten siyah bi kapak aldım ama kullanımdan dolayı tuş takımında silikler var. resimlerdeki kapak ta hala duruyo ama C tuşu koptu onun lol. alan kişi sadece 5-10 liraya filan kapak ya da tuş takımı,alır sıfır gibi kullanır işte,pil filan da yeni hem.mis.

edit: resimler filan patlamış tabi kaç ay geçtiği için üstünden.yarın yeni fotolarını koyarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...