CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Sevgili Arkadaslar sanırsam 98' demne Metallica istanbula gelmis icinizde giden varmı?ortamı anlatırmı? baska nezaman istanbul yada izmir e fln gelitr bilen varmI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ben gitmiştim. ortamı nasıl anlatayım? neyini merak ediyosun yani?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Ya nebılıyım bız gıdemedık daha cocuktum anlatın ıste :D kac saat surdu stad doldumu olay cıktımı vs vs .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 evet bol bol olay çıktı. stad ağzına kadar doluydu. tam rezillikti. zaten iyi yer bulabilmek için sabahtan beklemeye başlamıştık, ama sonra milletin içine polis panzerle dalıp dağıttı, milletin üstüne mor boyalı su sıktı falan ehe. konser başladıktan sonrası güzeldi. metallicadan önce monster magnet ve kurban çıktı. kurban çıkınca millet bol bol küfretti aşağıladı yuhaladı, ama "yalan dostum" çalmaya başlayınca aynı adamlar hoplayıp zıplamaya başladı eheh. ilginç bi not: seyircilerin arasında özcan deniz vardı eheh[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 özcan deniz aslında metalci ama para kazanmak için popüler müzik yapıyo naapsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 popüler müzik ne lan ? :P Arabex olm arabex...Yaşasın arabex :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 offf ben valla çok istemiştim gitmek 4.sınıftaydım.babama yalvarmıştım biletler pahalı die götürmemişti.onun yerine garage.inc nin kasedini almıştı sewindirik olmuştum.şimdi çok yanıyorum tabi.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ah be bi daha gelseler..Ahh keşke ahh!!![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 İzmirdeyim 14 yasındayım ama annemler fln izin vermesse 3-4 arkadas evden kacarız bıde metallica nın sıtesıne gırdım almanyaya gıdıomus bende gıdıom ggıden varsa yazsın beraber gıdek :D For Whom The Bell Tollssssssssss Symphonic(Oldum Ulananananananan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Cthulhu_, 06 Haziran 2004 13:48 tarihinde demiş ki: ah be bi daha gelseler..Ahh keşke ahh!!! Şu An Kulağımda Uğuldayan Nothing Else Matters nağmeleri ilen ahh keşke diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 [burasi lyricz diil, forum /hh] [Bu mesaj HellHound tarafından 06 Haziran 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 [burasi lyricz diil, forum /hh] [Bu mesaj HellHound tarafından 06 Haziran 2004 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 guzel konserdi... ortaokul mezuniyetimizin oldugu gundu, mezuniyeti sallayip konsere gitmistik. etraftakilerin cogundan kucuguz, ilk metal konserimiz, gayet tirsioduk o nedenle... ama eglendik, konser bitip ayrildigimizda mutluyduk ama derlerki '93 konseri kat kat daha iyiymis...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 [burasi lyricz diil, forum /hh] Ben de ortaokulu bıtırıyom az kaldı ama Metallica Fln Yok :( ya bıde dvd fln varmıs ya konserlerın bende albumlerın hepsı var orjinal ama dvd fln yok nerden alabılırım? su metal isaretını nasıl yapıyonuz bea :D [Bu mesaj HellHound tarafından 06 Haziran 2004 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bende var o dvd abi, 2 dvd olarak hemde süper bişey öneririm. Bunu mu diyosun ayrıca :rock:[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Creen... :_( [Bu mesaj Solonor tarafından 06 Haziran 2004 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Evet ya nasıl yapıyon :D bak gıcık etme :D sole Euh ya bıde nerden bulacam D&R da fln varmıdır yada baska yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 : rock : ( : ) iki nokta üstüsteler rockla birleşik olcak[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 06 Haziran 2004 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Tıkınız *!Url verme işlemine bayılır.*[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Creen... :_( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Dvd ise ben almanyadan almıştım, hemen hemen aynı paraya geliyo, bulduğun yerden al, anca amerika'dan ucuza geliyo. DnR da vardır ayrıca. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Creen... :_( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 :rock: oldu Demı? YA Olecem Ya Ahhhhhh Ahhhhh Anne Benı Neden 90' da deıl de 85 te fln dogurmadın Ahh Ahhhhhhhhhhhhh Ulan Adamlar Olmeden Bı Gıdek BAre Poffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 metallica artık o kadar da üzerinde durulacak bir grup değil.. eskiden de piyasaydı zaten...daha düzgün gruplar sık sık geliyor.hele bu arada bombardıman var resmen.metallica metallica diye yanıp tutuşacağına o grupların konserlerine gitsn daha mantıklı bence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 madem bu kadar seiyonuz gelin de koruyun arkadaşınızı.. yanlız kaldım orda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar