mayfer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: karpuz, 01 Haziran 2004 23:19 tarihinde demiş ki: said: mayfer, 01 Haziran 2004 22:32 tarihinde demiş ki: half life half life da nasıl ağladın ki? yaratığı görünce korkup mu ağladın? o kadar beğenmiştim ki gözümden yaş gelmişti :) (özellikle de surface tension'da uçaktan adamlar iplerden ateş ederek inerlerken.)[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 abi half lıfe de kım aglar kı super marıo kardeslerden sonra aglanaca en son oyun valla ben bıraz max payne den etkılendım menudeyken etkıleyıcı bı muzıgı var[signature][hline]ÇAKIR ÖLMEDİ KALBİMİZDE YASIYO...BU ARADA SAMPIYON FENERBAHCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 max payne. özellikle karısının öldüğü o ilk bölümler... müthiş bir senaryoydu bana göre.[signature][hline]*!Herkes bakar ama çok azı gerçekten görebilir...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 benım aklımda kalan ruyalar o ne oyle bebek aglıyo falan korkudan aglıcaktım duygudan deegıl[signature][hline]ÇAKIR ÖLMEDİ KALBİMİZDE YASIYO...BU ARADA SAMPIYON FENERBAHCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: arcane, 21 Ağustos 2003 22:46 tarihinde demiş ki: fallout 2 yi bitirdiğimde ağlama değil de üzülmüştüm naapcam lan şimdi falan demiştim ehueu[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: kesinlikle aynen :D[signature][hline]..Dirty SancheZz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 max payne de su laf daha en basta beni bitirmisti I had reached the American dream, but like all dreams, it ended too soon. ya da boole bisi feci koymustu bi de uyusturucu aldigi sirada oynadigin bolum de gitmistim[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Medieval da padişah ve 3 oğlu (valorları 9ar ve 10ar) toplam 200 kişilik bir ordunun içindeydi. Müttefiğim Bizans bana savaş açtı 6900 kişilik bir orduyla padişah ve oğullarına daldı. Onlarda 4500 kişi falan öldürdüm farkla kazanıyordum ama adam sayısı azdı ülke yok oldu ağlamak üzere idim :([signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Oyun degilde kenshin in olumu cok uzmustu yaaa.Oyle bir SwordMaster Oylemi ölur be kardesim off offf :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar