Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 İnsan gibi yazın, böyle tartışmalara yer vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 de ki mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Önceden bunun gibi bir konuda söylemiştim, yine söyleyeceğim, zaten Türkçe' yi doğru düzgün bilseniz yanlış yazdığınızda rahatsız olursunuz. Hani ben de demiyorum yapacağım edeceğim diye konuşun diye ancak şu de lerin ayrı yazılmasıdır, noktalama işaretleridir biraz dikkat ediverin, rahatça okunmuyor yazdıklarınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 mulgear6 said: fenris said: "İki nokta" diye birşey yok. ilk mesaja yazmıştım ama nil e de girdi :P ona giren bi tek o olsa keşke ^^ ;)) :PPPP Seviyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ben de geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ben:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 dota türkçemizi geliştiriyor. hadi gece yarısı dotasına. yerlerimiz tükenmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 google neferiyim ben yazarım google'a en çok sonuç vereni kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Türk internet dünyası seni harcar ben diyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Amma kasmışsınız yahu. Ne gerek var. sdf Tarzanca yazılmadığı sürece beni rahatsız etmiyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Düzgün yazın lan ! Edit : Niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar