Eoteyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yeni mezun iş arayan arkadaşarımın özellikle dikkatine; başlıkla aynı isimli firma (TeleTRADE) forex piyasasında rus kökenli ve honghong merkezli bi firma. bu arkadaşların kariyer.net, yenibiris.com vb. sitelerde bol miktarda ilanları bulunmakta genel başvuru, finansal analist, para piyasaları uzmanı gibi ünvanlarla eleman aramaktalar ve tecrübe istememekteler.. efem bende bu ilanlardan brine başvurdum mülakata çağırıldım.. gayet sevinçli heyecanlı bi biçimde mülakata gittim. ilk izlenim olarak ofis ortamı çok kaliteli gözüktü beni sekreter toplantı odasına aldı. bölee gençten bi eleman geldi elinde cv im. başta bir mülakat havasında sorular soruldu ufak bir ingilizce metin 2-3 satır falan çevirmemi istedi.. neyse ardından bana şirket politikalarını söle böle olduklarını falan filan.. hani o ortamda ben kendimi pazarlıcakken sanki herfi bana bişiy satmaya çalışır gibi ezberden iş tanımı falan yaparak ezber cümlelerle firmayı poh poh ladı.. yarım saat gibi kısa bir sürenin sonunda bana onlar için uygun olduğumu 1 haftalık teorik eğitim ve ardın dan bir sınavları olduğunu bu sınavı aşanlarla 1 aylık bir sürede kendi danışmanlıklarında demo hesap oluşturulucağını yani bi aylıkta pratik bir eğitim olduğunu ve beni beni teorik eğitime beklediklerini söyledi.. efem bir sevinç uçaraktan evime gittim.. her ne kadar dikkatimi çekmiş olsada çağırılmanın heyecanı, ofiste neden sadece 3 kişinin olduğunu (biri sekreter) gölgeledi belkide, düşünmedende edemedim neyse eğitimde sorarım diyerekten yoluma ddevam ettim. efem ilk olan teorik eğitim günde 1-1,5 saat kadar sürüo muhabbet ortamı biraz piyasadan olaydan bahsedildikten sonra anca size gaz veriolar şöle kazanırsınız, böle kazanırsınız, bunlar böyle kazandı gibi... ikinci gün sonunda kafamda oluşan mental çarpıklıkları sorma ihtiyacı duymaya başladım.. bddk (bankacılık düzenleme ve denetleme durumu) üyemisiniz , bağlımısınız diye sorduğumda kaçamak cevablar aldım...neyse efem lafı uzatmıorum.. cuma günü sonunda geçilicek pratik eğitimin ücretli olduğunu 450 tl gibi ücret taleb ettiler yok efem şöle kredi kartına taksit falan yapıoruz muhabbeti yaptılar . ben tabikide devam etmedim araştırdığımda devam eden arkadaşlarında pratik eğitimi tamamladıklarını sonunda sen bekle dendiğini yada danışmanlık yapacağın firmayı kendin bul dendiğini duydum. sonuçta kim olursa olsun trader lık yapmak isterse aracı bi kuruma ihtiyacı var türkiyedede bu hizmeti sağlıyan bir kaç firma var bunlardan biride TeleTRADE... yani sizi işe alma gibi bir derleri yok bu gün bakıorum adamların eleman ilanları bir senedir hiç kalkmamış.. amaç size hiç bir ödeme yapmadan üstüne siz onlara ödeme yaparak, sizin üzerinizden pirim yapmak. düşünürseniz her hafta bu adamlar 20 kişi alsalar bunlardan 5 tanesi teorik eğitime kalsa 5 x 450= 2250 tl eder hafada.. adamlar yollarını bulmuşlar. ayrıca teorik eğitimin son günü bundan soraki eğitim ücretlidir demek ne kadar etik yorumu size bırakıorum. şimdi bazı arkdaşlar bankarında sınavları paralı. brokerlık eğitimi bilmemem şu kadar diyebilir ama siz onlara başvurmadan önce neyle karşı karşıya olduğunuzu biliyorusunuz. kısaca uyarmak istediğim nokta arkadaşlar bu firma eleman falan aramıyor. ilanlarını dikkate almayın derim ben.. sadece siz sevgili dostlarımı uyarıım istedim. işte TeleTRADE in ilanlarınddan biri; said: Para Piyasası Uzmanı (Ref: IZM-PPU1) İlan Tarihi: 26.06.2009 Şehir/Ülke: İzmir Personel Sayısı: - Teletrade DJ International Genel Nitelikler: Üniversite mezunu İngilizce bilen Analitik düşünme yeteneğine sahip İş disiplini sahibi, planlama ve zaman değerlenmesini iyi yapabilen İş Tanımı: TeleTRADE dünyanın en büyük finans piyasalarında çalışmayı ve finans sektörünün en çok aranan ve en prestijli meslekleklerinden birinde hem tecrübeli hem öğrenmeye açık olanlara kariyer yapma imkanını sunuyor. Avrupa, Amerika, İngiltere ve Japonya gibi ülkelerin ekonomik verilerini ve haberlerinin takibi. Dünya döviz piyasalarının teknik ve temel analiz yöntemlerini kullanarak analizlerinin yapılması. Teknik ve Temel analizin sonuçlarına göre risk yönetim tekniklerini de kullanarak sermaye yönetim stratejilerini geliştirmek. FOREX piyasasında sermaye yönetimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 cuomd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 senin oraya gitmen hataymış. yani üniden mezun olmuş birisinin öyle bi ilana rağbet etmesi çok büyük hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 forex gördüğünüz heryerden, herşeyden kaçın koşarak. bu piyasada düzgün iş yapan bir firma; ilanla çalışan aramaz, reklamla müşteri toplamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 fede said: senin oraya gitmen hataymış. yani üniden mezun olmuş birisinin öyle bi ilana rağbet etmesi çok büyük hata haklısın abide işte... ne olursa değerlendirmek adına bişiydi.. ben bu seminerde dış ticaret master ı yapmış adam gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 said: ayrıca teorik eğitimin son günü bundan soraki eğitim ücretlidir demek ne kadar etik yorumu size bırakıorum. etik yani bence, sonucta adamlar dolandirici onlarin etigi boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysun6746 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 yenibiriş ten başvurmuştum ben de bu ilana şimdi siz böyle anlatınca bütün hevesim kaçtı oysa bu sefer umutlanmıştım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 aysun beraber giderdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 abi doğrudan arama ile siteyi bulmuş gelmiş olana böle karşılama yapmayın yahu. sitenin kendi esprilerini bilemeyeceği için "ne diyon lan sen" demesi kadar doğal bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 6746 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Boiler room bildigin bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 6746 ne ya. dahili numara mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EkmekOlmayan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Eoteyn said: said: Para Piyasası Uzmanı (Ref: IZM-PPU1) İlan Tarihi: 26.06.2009 Şehir/Ülke: İzmir Personel Sayısı: - Teletrade DJ International Genel Nitelikler: Üniversite mezunu İngilizce bilen Analitik düşünme yeteneğine sahip İş disiplini sahibi, planlama ve zaman değerlenmesini iyi yapabilen İş Tanımı: TeleTRADE dünyanın en büyük finans piyasalarında çalışmayı ve finans sektörünün en çok aranan ve en prestijli meslekleklerinden birinde hem tecrübeli hem öğrenmeye açık olanlara kariyer yapma imkanını sunuyor. Avrupa, Amerika, İngiltere ve Japonya gibi ülkelerin ekonomik verilerini ve haberlerinin takibi. Dünya döviz piyasalarının teknik ve temel analiz yöntemlerini kullanarak analizlerinin yapılması. Teknik ve Temel analizin sonuçlarına göre risk yönetim tekniklerini de kullanarak sermaye yönetim stratejilerini geliştirmek. FOREX piyasasında sermaye yönetimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
busetekin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Benim arkadaşım bu firmayla görüşmeye gitti. Önce 1-2 saat eğitim tarzında bir bilgilendirme yapıyorlarmış sonra da işe girebilmek için para ile başka bir eğitim almanızı sağlıyorlarmış. Ama sonra çok az insan işe girebiliyormuş. Yani anlayacağınız eğitim satmaya çalışıyorlar. Forex 2. planda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 huun said: forex gördüğünüz heryerden, herşeyden kaçın koşarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar