Ceday Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bu server hic update edilmyecek mi yaf. etseniz de arasıra biz de gelsek. iddialiyız, ezeriz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 downgrade edip gelin bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 abi biz hemen hemen hergün oynuoz. burda kim varmıs die bakmak icin downgrade et. sonra upgrade et öbür tarafta oyna felan kasar. nie upgrade edilmio ki onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bende anlamadım hıc, yllardır bole bu server, "webladada ole" falan gıbı acıklamalar yapıy insanlar. la webla ne battle nete'e patch gelmiş, ne weblası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 iki farkli versiyon kullanabilirsiniz, sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 geldim de kimsecik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mum_Chamber said: iki farkli versiyon kullanabilirsiniz, sorun olmaz. abi şunu söyleyeceginize weplada oynayanlar 20cyi saklasada serverımız güncel versiyonda olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar