Sheep Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Merhabalar , 7210 ' u olan veya kullanan arkadaşlardan bu telefon hakkında bi kaç bilgi almak istiyorum . dün nokia 7210 aldım iyi , güzel , hoş telefonda şimdi 7210 larda Besteleyici varmı genel özellikmi yani ?/ bende yok Ekrana digital saat giriyor onun ekranda çıkmasını nasıl önleyebilirim.Menülerinde öyle bir seçenek yok ? -[hline]Unut ve affet...Ekşi üzümden iyi şarap olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Sınıfta bir arkadaşımda var. Yarına öğrenir yazarım o zamana kadar cevap alamazsan. Tabi ben de unutmazsam. (işin zor :p) [Bu mesaj Mirage tarafından 27 April 2003 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheep Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: Mirage, 27 April 2003 12:54 tarihinde demiş ki: Sınıfta bir arkadaşımda var. Yarına öğrenir yazarım o zamana kadar cevap alamazsan. Tabi ben de unutmazsam. (işin zor :p) [Bu mesaj Mirage tarafından 27 April 2003 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] yarın bursaya gidicem ordan bi cafeden bakarım yazarsan iyi olur .[hline]Unut ve affet...Ekşi üzümden iyi şarap olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nature_Orderda2 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 çok güzel film çekiliodu onla sanırım ben o telefonla sanırm babacum monstor un bacağına çakmak tutarken(kot vardı) çekmişdim çok pis zıplamışdı "NAPIOSUN LA! ALLAH!" ama çok komikdi:) bide babacum bi delik bulmuş bi yerde the ringi çekmeye çalışmışlar kuyudan çıkıo böle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Wala besteleyicisi yok Ekran Koruyucusunu kapatamazsın bende çok denedim olmadı (: ama Saatin ekrana gelme süresini uzatabilirsin Ayarlara gir ordan Ekran ayarları ordan Ekran Koruyucu Zaman aşımısüresi var o süreyi 10dk veya 15dk başka bişi yap ama saat gelmesi güzel bence hemen bakıyosun 8:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheep Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: MrMedia, 27 April 2003 14:36 tarihinde demiş ki: Wala besteleyicisi yok Ekran Koruyucusunu kapatamazsın bende çok denedim olmadı (: ama Saatin ekrana gelme süresini uzatabilirsin Ayarlara gir ordan Ekran ayarları ordan Ekran Koruyucu Zaman aşımısüresi var o süreyi 10dk veya 15dk başka bişi yap ama saat gelmesi güzel bence hemen bakıyosun 8:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Piki saol hallettim .[hline]Unut ve affet...Ekşi üzümden iyi şarap olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar