soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 denememiş olan herkese tavsiye ederim. yapılışı: bi adet ekmek köşesi alınır (tost ekmeği olmayacak). sonra içi açılır ve içine bol bol domates salçası sürülür. ekmek kapatıldıktan sonra dış kabuklarına yağ sürülüp tost makinesine atılır. tabi bu arada tost makinesinin üstüne oturulması tavsiye edilir (çünkü daha güzel ve ince bi sonuç verir). piştikten sonra afiyetle yenir, tabi çaktırmadan bağımlılık filan da yaratabilir. edit: mantık hatası düzeltildi.
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 salçalı ekmek yağlı + tuzlu ekmek yağlı + şekerli ekmek (tu)
Arma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Nakamura said: salçalı ekmek yağlı + tuzlu ekmek yağlı + şekerli ekmek (tu) Sana puanım 10 kanka (tu)
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 "kahve demlemek" sdf.
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Kaşarlı tostun içine dökülen ketçapta güzel tat veriyor... Tat ketçap yeeee mesajıma reklam aldım.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yağlı şekerli ekmek ne lan? yumurta falan da kat bari kek yap asdsadf
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bundan 10 yıl öncesine kadar türkiyede tostlar salçalı yapılıyordu sonra noldu bilmem malzemeden kısmak istediler heralde salcasız tostlara döndüler
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Yengen iyidir ya. Turşu salam sosis sucuk kaşar ketçap mayonez maydonoz nane kekik tarçın tuz tereyağ kehribağ kişniş çilek yenibahar Hepsi ve istediğiniz ne varsa yarım ekmeğin arasına konulur.Öyle yapılırdı.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 biber salçasıyla daha iyi acılı acılı mmmmmmmmmmhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 onu her kim yapmışsa market arabası yerine yarım ekmek kullanmış.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 salçalı tostun ne fotosunu istiyosun aga? ekmegin içine salca sürülmüş olanı yani
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 öyle olsaydı sadece ekmeğin içine salça sürün derdi
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 öyle demiş zaten ? dışına yag sürüp tost makinasına koyuyon artı olarak sdfds
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 tamam işte bir de köşelerini çıkarın demiş o ne demekse
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 of. gidip ekmek alayım yapayım. kaşar da mı atsam arasına. erise böyle. ohş.
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 "tost yapın, ama içine salça sürün" özeti buydu.
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Tost diyince kaşar peynirsiz olmaz. biz salçalısını yapar içinede azıcık kekik katardık böyle birşey olurdu (google) http://img03.blogcu.com/images/t/a/z/tazenane/009__8__1240214126.jpg bide fırında salçalı ekmek ımmm buda fırından cıktıktan sonra sıcakken üstüne kaşar rendesi cok süper olur http://1.bp.blogspot.com/_Yw8pTw-XA8g/SiUDNhv_F0I/AAAAAAAAAw0/TElwC7uwnfA/s400/f%C4%B1r%C4%B1nda+sal%C3%A7al%C4%B1+ekmek.JPG
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Masquerade said: of. gidip ekmek alayım yapayım. kaşar da mı atsam arasına. erise böyle. ohş. o zaman tadı kaçar. kaşardan girersen "iki de salam atsam mı; sosis de atıyorum n'olcak" falan dersin.
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 sadece salça olunca mesela ekşimsi oluyo hafif benim yedikten sonra midemi ağrıtıyo. o yüzden salçayı ekmeğe bir bıçak boyu sürüp kaşar peyniri koyarım bolca. peynirli salça tam bir güzelliktir <3 oyş canım cekti
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 onun yerine biber salçasının içine ceviz içi+ ayıklanmış zeytin (siyah ve kırma zeytinlerden değil, hafif mor bişey*). Sonra bi rondodan çektikten sonra sürüp sürüp yiceksin. Ama rondoda parçalı olana kadar çekeceksin. (tu) * = Şunun çizilip uzun süre suda bekletilip acısı alnmış hali http://img1.blogcu.com/images/c/o/g/cografiegitim/zeytin.jpg
cenx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bizx mambada salçalı ve kekikli yapıyoruz tostları.
Öne çıkan mesajlar