soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 denememiş olan herkese tavsiye ederim. yapılışı: bi adet ekmek köşesi alınır (tost ekmeği olmayacak). sonra içi açılır ve içine bol bol domates salçası sürülür. ekmek kapatıldıktan sonra dış kabuklarına yağ sürülüp tost makinesine atılır. tabi bu arada tost makinesinin üstüne oturulması tavsiye edilir (çünkü daha güzel ve ince bi sonuç verir). piştikten sonra afiyetle yenir, tabi çaktırmadan bağımlılık filan da yaratabilir. edit: mantık hatası düzeltildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 salçalı tost iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 salçalı ekmek yağlı + tuzlu ekmek yağlı + şekerli ekmek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Nakamura said: salçalı ekmek yağlı + tuzlu ekmek yağlı + şekerli ekmek (tu) Sana puanım 10 kanka (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 "kahve demlemek" sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Kaşarlı tostun içine dökülen ketçapta güzel tat veriyor... Tat ketçap yeeee mesajıma reklam aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yağlı şekerli ekmek ne lan? yumurta falan da kat bari kek yap asdsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 resim lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bundan 10 yıl öncesine kadar türkiyede tostlar salçalı yapılıyordu sonra noldu bilmem malzemeden kısmak istediler heralde salcasız tostlara döndüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Yengen iyidir ya. Turşu salam sosis sucuk kaşar ketçap mayonez maydonoz nane kekik tarçın tuz tereyağ kehribağ kişniş çilek yenibahar Hepsi ve istediğiniz ne varsa yarım ekmeğin arasına konulur.Öyle yapılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 biber salçasıyla daha iyi acılı acılı mmmmmmmmmmhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 onu her kim yapmışsa market arabası yerine yarım ekmek kullanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 cidden foto koyun plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 salçalı tostun ne fotosunu istiyosun aga? ekmegin içine salca sürülmüş olanı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 öyle olsaydı sadece ekmeğin içine salça sürün derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 öyle demiş zaten ? dışına yag sürüp tost makinasına koyuyon artı olarak sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 tamam işte bir de köşelerini çıkarın demiş o ne demekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 of. gidip ekmek alayım yapayım. kaşar da mı atsam arasına. erise böyle. ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 "tost yapın, ama içine salça sürün" özeti buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Tost diyince kaşar peynirsiz olmaz. biz salçalısını yapar içinede azıcık kekik katardık böyle birşey olurdu (google) http://img03.blogcu.com/images/t/a/z/tazenane/009__8__1240214126.jpg bide fırında salçalı ekmek ımmm buda fırından cıktıktan sonra sıcakken üstüne kaşar rendesi cok süper olur http://1.bp.blogspot.com/_Yw8pTw-XA8g/SiUDNhv_F0I/AAAAAAAAAw0/TElwC7uwnfA/s400/f%C4%B1r%C4%B1nda+sal%C3%A7al%C4%B1+ekmek.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Masquerade said: of. gidip ekmek alayım yapayım. kaşar da mı atsam arasına. erise böyle. ohş. o zaman tadı kaçar. kaşardan girersen "iki de salam atsam mı; sosis de atıyorum n'olcak" falan dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 gfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 sadece salça olunca mesela ekşimsi oluyo hafif benim yedikten sonra midemi ağrıtıyo. o yüzden salçayı ekmeğe bir bıçak boyu sürüp kaşar peyniri koyarım bolca. peynirli salça tam bir güzelliktir <3 oyş canım cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 onun yerine biber salçasının içine ceviz içi+ ayıklanmış zeytin (siyah ve kırma zeytinlerden değil, hafif mor bişey*). Sonra bi rondodan çektikten sonra sürüp sürüp yiceksin. Ama rondoda parçalı olana kadar çekeceksin. (tu) * = Şunun çizilip uzun süre suda bekletilip acısı alnmış hali http://img1.blogcu.com/images/c/o/g/cografiegitim/zeytin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bizx mambada salçalı ve kekikli yapıyoruz tostları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar