Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Google'a erişim yasağı! Erişim engelleme kararlarından şimdi de Google nasibini aldı. İşte güne damgasını vuran gelişmeler. "Denizli 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nin 24/06/2009 tarih ve 2009/392 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında bu internet sitesi (sites.google.com) hakkında verdiği karar Telekominikasyon İletişim Başkanlığı'nca uygulanmaktadır." Daha önce yapılan bir şikayet neticesinde erişime kapatılan Google Groups, YouTube, Blogger derken, artık erişimi en az bir kez engellenmeyen sitelerin sahiplerine kız bile vermemeye başlarlarsa şaşırmayın. İşte, bu engellemelerden şimdi de Google'ın alt sayfası "sites.google.com" nasibini aldı. Siteye giriş yapmak isteyenler, karşılarında yukarıda gördüğünüz mesajı buluyorlar. Erişim engelleme kararının nedeni henüz belli değil. Ayrıntıları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz... kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/11950035.asp?gid=229 Tek bişi söylicem ALLAH BELANIZI VERSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 birisi şu blok sorunsalına cevap versin de kendi göbek bağımızı kendimiz kesmeyi öğrenelim. çok saçma işler dönüyor vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 gel de küfür etme bu ne be ne cahil herifler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 abi diyecegim ki bu hakimler, telekom felan kara cahil ama cahil adam bile bunu yapmaz. yani boyle bir karari almak icin hem cahil hemde aptal olmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 hadi sokaklara dökülelim lan bu ne olm böle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 arada bi kaç kafa kırılmazsa bu işlerin düzeleceği yok. donumuza bile karışacaklar. şiddetli tepki lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bunu yapanların ruh halini ve bulundukları durumu cok merak ediyorum. lanet olsun hepsinin örümcek beynine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Öf Birbirine sürtecek 2 tane beyin hücresi yokmu bu heriflerin? Hangi akla hizmet ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 adamlar yasalara göre yapıyorlar. bu kadar ağır konuşmamak lazım. o yasa dilerse seni de ezer.. yasanın yorumlanmasında sıkıntı var mı? evet. ama ağır konuşmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Yasa ayrı abuk zaten. Hatta asıl sorun yasada da... Yasada bulduğu her açığı sömüren, sağı solu baltalamak için kullanan tipler de suçlu bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ve en önemlisi pis işlerine ''Atatürk''ün adını alet edip bunun altında yapmaları. nerde yasa hani göremiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 şeriata karşı olupta şeriatın yaptığı işleri yapan bir yargı organımız var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 işlerine gelen yasaları değiştiren bi güruh var. yasa araç sadece, ama ne saygı duyuyorum ne de iyi şeyler düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Atatürk’e hakaret vardır gene. AHA THE YASA! http://www.tbmm.gov.tr/kanunlar/k5651.html hatta araştırdım, bu yasayı onaylayan ahmet necdet sezer miş sanırım 2007de lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 sites.google.com gidicekmiş, google direk kapanmaz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 evet aslında başlık yanıltıcı biraz da, Türkiye'de internet = gugıl olarak görüldüğünden, o kadarı yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 soulberry said: sites.google.com gidicekmiş, google direk kapanmaz galiba. gidicekmi ? http://sites.google.com/ bakmadın galiba ayrıca konuyu okumadan post kasmak icin mesaj atanlarda beni benden alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yasa ise durum daha da vahim. zeka ozurlu bir hakime dayiyorduk sorunu da simdi tum devlete demek gerekiyor. resmen devekusu taktigi, boyle yasa her yerde olsun, mesela tsk egitiminde "dusman ile karsilasinca kafanizi kuma sokun, boylece dusmani engellemis olursunuz" diye anlatirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bakmadım, normalde de bakmıyodum. ama kapanan google değil, sites.google.com uzantılı adresler. okumayan varsa söylim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 2 gündür google'a girerken problem veriyor,girmiyor. Bundan olabilir mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 adaletin kestiği parmak acımaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bi de bende google.com kasılırken google.com.tr hızla açılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 youtube için; ne işimiz var elalemin sitesinde? sites.google.com; ne işimiz var elalemin sites.google.com'unda? yarın başka bişey; ne işimiz var elalamin yarın ki başka bir şeyinde? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 soulberry said: bi de bende google.com kasılırken google.com.tr hızla açılıyo. mantıklı değil mi bu peki sence? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Çeksinler şu internetin fişini, herkes kahvehanelere gidip dumanaltı bir halde pişti oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar