Disease Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 2 bilgisayar var birisi vista diğeri xp ethernetle bağlılar birbirlerine . Xp olanda vista görünmüyo ama vistada xp görünüyor . Vistanın boktanlığındandır kesin ama nası çözerim bilmiyorum help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Ek olarak sınırlı bağlantı diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 vistada baglanti tipi secme olayi war mi yane wirelessda yhane office public felan seciyosun ya oleyse home yaparsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 gözükmüyor dediğin ne? klasör mü paylaştırdın o mu gözükmüyor? ping mi atılmıyor? ne sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Xp de çalışma grubunu göster dediğimde vista görünmüyor ama vistada göster dediğimde xp deki görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 vistada network ve paylaşımda dosya paylaşmayı, herkez tarafından görünülür ü açdın şifre korumasını kapattın dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Çözdüm olayı . Xp cd si taktım ek görevlerden ağ bağlantısı ekledim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar