draedan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 dun gece 01 de pc mi kapattim yattim, istanbul ulus dayim. sabah kalktim pc acilmiyor, psu tagan u15 model, 2.5 yillik sanirim. ne yaptiysam olmadi, kablolari cikarttim taktim vs. sigortasi atmistir dedim, o da degil. dun gece elektrik birkac sefer gitgel yapmis, o arada ucmus sanirim :( var midir bir cozum oneren, yoksa bugun gidip yeni alicam, 480 watt idi. pc m dual core 2.13, 9800gtx ( ayrica guc kablolari psu ma giriyor 2 tane ). 2 tane sata hdd m var, yeni almak zorunda kalicaksam hangi psu onerirsiniz sagolun simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 psularin icinde kendi sigortasi olmuyo mu ya ole pahali bisise kesinw ardr psuyu bi ac bakalim ne yanmis neden yanmis kararma war mi koku war mi kondansatorlerde erime war mi en onemlisi sigorta war mi warsa deistirilebilir bisi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 taganda çıkarılbilir lambalı var. benim eski 400lükte de vardı. ama sanırsam darbeye karşı sadece regulator çözüm olur. içindeki sigorta kısa devrede işe yarıyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar