skazzy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 şimdi nassil anlatacagımı bilmedigim için anlamıya bilirsiniz ama ben size adım adım yaptıklarımı anlatıyım 1.yeni bi char acıyoruz 2.skill secim yerinden Warrior u seciyoruz 3.isim yazioz 4.şehir olarak britain i secgiimizde... sphere server consoleda Bad Spawn Point cıkıyor ve o client oyuna baglanamıyor ben bir iki deişiklik ama yinede duzeltemedim yardımcı olursanız sevinirim Saygılar....[hline]A Cold Day In Hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Bu sorun UO Auto Patch 'den kaynaklanıyor.Karakter yaratırken en alttaki UO simgesine tıklayarak skillerinizi kendiniz seçmeniz gerekiyor.Bu sorunun düzelmesi için yeni Patch'i beklememiz gerekecek...[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 UO folderındaki prof.txt deki Warrior bölümünün statsları editlersen düzelir. yanılmıyorsam 45 10 10 falan sorunsuz çalışıodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skazzy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 teşekürler prof.txt den deiştirdim sorun kalmadı kolay gelsin Saygılar...[hline]A Cold Day In Hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar