skazzy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 şimdi nassil anlatacagımı bilmedigim için anlamıya bilirsiniz ama ben size adım adım yaptıklarımı anlatıyım 1.yeni bi char acıyoruz 2.skill secim yerinden Warrior u seciyoruz 3.isim yazioz 4.şehir olarak britain i secgiimizde... sphere server consoleda Bad Spawn Point cıkıyor ve o client oyuna baglanamıyor ben bir iki deişiklik ama yinede duzeltemedim yardımcı olursanız sevinirim Saygılar....[hline]A Cold Day In Hell
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Bu sorun UO Auto Patch 'den kaynaklanıyor.Karakter yaratırken en alttaki UO simgesine tıklayarak skillerinizi kendiniz seçmeniz gerekiyor.Bu sorunun düzelmesi için yeni Patch'i beklememiz gerekecek...[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 UO folderındaki prof.txt deki Warrior bölümünün statsları editlersen düzelir. yanılmıyorsam 45 10 10 falan sorunsuz çalışıodu..
skazzy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 teşekürler prof.txt den deiştirdim sorun kalmadı kolay gelsin Saygılar...[hline]A Cold Day In Hell
Öne çıkan mesajlar