midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Evet görüntü seçeneklerinde directx 10 var ama ben seçtikten sonra oyunu yeniden başlat diyor, başlatınca ayar tekrar directx 9'a dönmüş oluyor. Bende directx 10 var, bunu dxdiagdan da görebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 işletim sistemin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baronthetable Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Ben de epey aradım nereden açılacağını.Meğersem Funcom dosyasının içinde AoC dx10 diye bir dosya varmış.Oradan açtım ben,diğerlerini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 cenx said: işletim sistemin nedir? vista tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Age of Conan ın kurulu oldugu klasör de 2 tane farklı client var bitanesinin yanında dx10 yazar ona tıklayarak ac oyunu standartdan acmaya calısıyorsa bazen otomatik dx9 dan yükler bide ekran kartının dx10 desteklemesi lazım ama destekliyordur ayarları görebiliyorsan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 peki, dx10 grafikleriyle oynayabilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 e adam anlattıgına göre oynamış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 evet oynanıyor. fakat sistemi baya bir yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 8800gtx 2.6 işlemci 4gb ram var kasıyodu bıraktım efsane oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Bendede XfX285 vardı, test edeyim diye dx10 açtım bir garip koku gelince direk bıraktım, optimizasyon rezalet, resmen gfx katili oyun =P Dx10 denemeyin bile derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar