soulberry Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 annemi çok etkisi altına alıyo. şu anda programı var da ordan aklıma geldi. sesler geliyo içerden. program bitince de annem yanıma gelip bana din kültürü ve ahlak bilgisi dersi vericek. nihat hatipoğlu'nu ne zaman izlese ardından böyle oluyo; biramdan giriyo takılarımdan çıkıyo. ben büyüdüm gerçi, ama sevgili annemin haberi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 hangi takılar onlar? ne kullanıyosn soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 nihat hatipoğluna imam hatipoğlu demiştim ben bi gün 2 gün güldüktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bilekmetalci karı. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 o yüzden bütün eksantrik dini kanalları sildim ben evde. ne kanal yedi var ne de stv bilmem kaç yıldır, rahatım mutluyum. hah o amca star da çıkıyor sanırım ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 dayıyolar arkadan yankıyı sanki yaldır yaldır ruhani bi his yaratmaya çabalıyolar. cümleye gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 siyah bi deri var, bazen boynuma takıyorum. ince bi şey. ucunda da küçük ve metal bi ankh var. zaten bilgisayardaki desktop resmimi de görünce de şartlar tamamlanmış oluyo; o andan sonra hello kitty kolyesi taksam bile sapkın sayılıyorum annem tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 dövmen de vardır senin. abdest tutmazsın. ıyk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 benim anne temin uçtu taş bağladık şimdi uçmasın diye tekrar kadın ağladı sallanmaya falan başladı böyle bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 dövmeye falan alıştı artık. eskiden görünmeyen yer kasıyodum, artık görünür-görünmez farketmiyo. "kına bu anne" diyince işin o kısmında sorun kalmıyo. hatta "kalıcı kına" diye bi şey de uydurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 soulberry msndeki paticik chatte bir numaralı konu sensin şu an. kitleler merak ediyor seni. o yeh nasıl bi dövme diyen var. isim vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 foto isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 oha cahil anne kandırma yöntemleri madde 48: kalıcı kına! o değil de bu amca dinin hurafe hikaye kısmını çok seviyor. kaydet kasede dinle mübarek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Nihat Hatipoğlu (d. 1955, Diyarbakır) Din adamıdır. Diyarbakır, Siirt ve Malatya'da ilkokulu tamamladı. 1975'de Uşak İmam-Hatip Lisesi'ni ve Uşak Lisesi'ni bitirdi. 1981 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni tamamladı. Aynı Fakültede Hadis Ana Bilim dalında “Kur'an-ı Kerim'in Anlaşılmasında Hadislerin Rolü” adlı çalışmasıyla doktor, 2000 yılında da Doçent oldu. 1985-1987 yılları arasında Mısır'da Arapça üzerine eğitim gördü. İmam-Hatip, Kur'an Kursları Müdürlüğü görevlerini yaptı. Şu anda Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Nihat Hatipoğlu, Ulusal Tv kanallarında dini programları hazırlayıp sunmaya 5 yıl Kanal A'da program yaparak başladı. Ayrıca Ankara'da yayın yapan iki yerel radyoda (Arifan radyo,Hedef Radyo) 10 yıldan bu yana aralıksız olarak haftalık yayınlarına halen devam etmektedir. 2004 yılında Ramazan ayında Flash TV'de , 2005 Ramazan ayında Star TV'de Sahur programını hazırlayıp sundu. 2006 yılında Star TV'de "Dosta Doğru" programı sundu. 2006 ve 2007 yılları Ramazan ayı süresince Star TV'de İftar ve Sahur Programlarını sundu. Radyo ve televizyon izleyicileri iftar ve sahur programlarını 1.olarak seçti. Programları Türkiye'de birçok radyoda yayınlanmaktadır.Halen Star TV'de haftalık programları devam etmektedir. Kırk civarında yayınlanmış kaset, CD, VCD'si bulunmaktadır. Yurt içinde ve yurt dışında seri konferansları devam etmektedir. Yazı makaleleri, panel, Diyanet Dergisi , İslami Araştırmalar ve benzeri dergilerde yayınlandı. Her Perşembe akşamı Star TV'de konusunu içerik ve sunumunu üstlendiği Dosta Doğru programı halen devam etmektedir. Hatipoğlu evli ve 7 çocuk babasıdır. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Bazen sorulara güzel cevaplar veriyo ama sorulan sorular da embesil soruları adam naapsın yav. Arkadaşımın bana verdiği emanete bakamadım günaha girmiş sayılır mıyım dan tut, eşimin arkadaşının yanına türbansız çıktım kaç kere namaz kılmalıyım a kadar envai çeşit soruyla karşılaşıyor adam :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hatipoğlu on air. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bi arkadaşımın babası olur kendisi. ayrıca başka bi arkadaşımın da amcası olur. bu iki arkadaşım arasındaki bağlantıyı söyleyene nihat hatipoğlu konser bileti ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Murat Hatipoğlu dinleyin arkadaşım geçin nihatı. Hocama burdan da saygılar tekrar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bide necip hablemitoğlu vardı, aklıma nerden geldiyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar