mangal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172511&type=product&id=1218043606827 su aletten var bende simdiye kadar far cry 2 fallout 3 son grafiklerde rahat rahat oynadim fakat bu gta 4 de gereksiz lag oluyo anlamiyorum ayarlari dusursembile yavas oyun oyunu orjinal almadan once korsan aldim denemek icin acaba gercekini alsam bisi farkeder mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 farketmez gta 4 ün rezilliği tamamen kendine ait. adam gibi optimize vs etmeden attılar önümüze. herkeste var sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 aynı makineden var high de hiç takılmadan akıcı şekilde oynuyorum. ekran kartı drıverının sürüme ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 hmm eve gidince bakayım şimdi ofisteyim nası bakıcagımı yazsana bide ehhe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 gpu-z adlı programla öğrenebilirsin yada control panel/system/device managerden display adapterse tıklayıp ekran kartına tıkla ordan driver sekmesini aç. orda driver version: 7.15.11.8205 (bende yazan bu) şeklinde numara yazar. herhangi bi güncelleme yapmadıysan 17x.xx li driver vardır. benim kullandığım bu sürüm oyunlarda ve test programlarında en stabil ve iyi performans gösteren driver. istersen burayı incele. eğer upgrade yaparsanda boş bi zamanında yap çünkü driverlar bazen problemli çalışabiliyor ısınma sorunu vs. kasmak gerekiyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 anladım tamam eve gideyim yaparım lagsız rahat rahat oynuyosun yani dimi grafikler yüksek ayarladayken ? peki bunu orjinal alsak online modu felan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 en önce patchlerini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 mangal said: anladım tamam eve gideyim yaparım lagsız rahat rahat oynuyosun yani dimi grafikler yüksek ayarladayken ? peki bunu orjinal alsak online modu felan varmı ? evet lagsız problemsiz oynuyorum.orjinalde multi modu var mı yokmu onu bilmiyorum.ben torrentden çekmişdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 patchleyince crack gerekiyormu hacıyatmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 evet gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 7.15.11.7948 mus benimkini versiyonu 3 gun sonra netimi buraya tasiticam o zaman o verdigin forum linkindekileri yapicam yine bisiler sorarim heralde o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 179.48 miş sürümü. dediğim gibi 182,05 en stabil sürümdü ama bundan sonrada çıkdı tabi şuan 190.xx lerde denemek lazım tabi onların performansı nasıl. ben bu iyi idare ettiğinden daha ellemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 single playerda nasıl lag oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 hınzır seni hemen açık yakaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 lag gecikme demek olduğuna göre sp'de de yaşanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ee düzeldi mi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ya eve hep geç gidiyorum o zamanda üşeniyorum uğraşmaya ama yapıcam pazar günü evdeyim büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar