Xoo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Geçen hafta hacklenmiştim, itemlerimi geri alınca gene hacklendim.Muhtemelen mevcut keyloggerı tam silemedim diye şifremi tekrar aldılar gibi düşünüyorum.Şuan bilgisayarı formatladım ve aklıma geldi, herifler keyloggerla secret questionun cevabını buldularsa, sürekli beni hacklemeye devam edicekler.Secret Q değiştirilebiliyormu, değiştirilemiyorsa ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 değişiyor battle.net'e bağlayınca fakat konu başlığı mükemmel olmuş bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ben quest falan sanmistim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Authenticator al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 gizli secret question sorusu değiştirilmiyor ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 peki gizli soru question'u denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Xoo said: Geçen hafta hacklenmiştim, itemlerimi geri alınca gene hacklendim.Muhtemelen mevcut keyloggerı tam silemedim diye şifremi tekrar aldılar gibi düşünüyorum.Şuan bilgisayarı formatladım ve aklıma geldi, herifler keyloggerla secret questionun cevabını buldularsa, sürekli beni hacklemeye devam edicekler.Secret Q değiştirilebiliyormu, değiştirilemiyorsa ne yapabilirim? mailini bilmiyolarsa, secret question cevabıyla nasıl hacklicekler seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar