Xoo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Geçen hafta hacklenmiştim, itemlerimi geri alınca gene hacklendim.Muhtemelen mevcut keyloggerı tam silemedim diye şifremi tekrar aldılar gibi düşünüyorum.Şuan bilgisayarı formatladım ve aklıma geldi, herifler keyloggerla secret questionun cevabını buldularsa, sürekli beni hacklemeye devam edicekler.Secret Q değiştirilebiliyormu, değiştirilemiyorsa ne yapabilirim?
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 değişiyor battle.net'e bağlayınca fakat konu başlığı mükemmel olmuş bu arada...
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 gizli secret question sorusu değiştirilmiyor ya :(
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 peki gizli soru question'u denedin mi?
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Xoo said: Geçen hafta hacklenmiştim, itemlerimi geri alınca gene hacklendim.Muhtemelen mevcut keyloggerı tam silemedim diye şifremi tekrar aldılar gibi düşünüyorum.Şuan bilgisayarı formatladım ve aklıma geldi, herifler keyloggerla secret questionun cevabını buldularsa, sürekli beni hacklemeye devam edicekler.Secret Q değiştirilebiliyormu, değiştirilemiyorsa ne yapabilirim? mailini bilmiyolarsa, secret question cevabıyla nasıl hacklicekler seni?
Öne çıkan mesajlar