Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PHP Portalı kullanarak Sphere'de acc acmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir php portalin spherede acc acmak siteden alinan accountlarin admin onayi ile acilmasi ve her istediginde webden sifreyi degistirmeyi nasil yapabiliriz yardimlarinizi bekliyorum[signature][hline]Grandmaster Shooter
Mesaj tarihi:
telnet saglikli degil shard downsa telnet acamazsin
webserver ve uoserver ayri makinalar diyelim
uoserverada webserver kuracak ve sadece webserveri client oalrak kabul edeceksin (guvenlik acisindan) uoserverdaki webserver php calistiracak ve webserverin gonderdigi username pass'i acct.scp dosyasina yazacak.. save sirasindaki account update ile aktif hale gelen accountapp sistemin olmus olacak boylece.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Mesaj tarihi:
1.WebServer ve Uoserverı aynı makina yapmak icin baya iyi alt yapin olmasi lasim
2.Webserverı %95i dunyada linux server olur sphere scriptleride desteklemez başka bir şey olmalı[signature][hline]Grandmaster Shooter
Mesaj tarihi:
Bronx dedigini Denicem makinamda PHPTraind(yerel php web server) saten kurulu bide yandan sphere'yi acacam ama biraz daha acarmısın konuyu??[signature][hline]Grandmaster Shooter
Mesaj tarihi:
web ve uo ayrı dedim aynı demedim ki, linux sphere pek stable degil zaten tavsiye etmez kimse bu alemde

ayriyetten ona cpu dayanmaz hem islek bi web server hem ortalama 200 kisilik bi uo server

bak Webserver a adam geldi account actiwebserver gitti http rotokolunden yine uoservera dediki accountname hede pass hodo
uoserver da acct.scp dosyasina bunu yazdi.. olay bitti

backward compabilityi icinde uoserverda ufak bi php scriptiyle webserverdaki sql dbini karsilastiriyor ve senkronize ediyorsun bizim cq ile yaptigimiz sistem boyteydi (niye senkronize ediyoruz? isguzar insanlar bazen sadece uo dan account banlayabiliyor veya tam tersi wbserverdan banliyo ama bhi aksakli sonucu uoya gecmiyor gibi..)[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Mesaj tarihi:
daha pratik yolu anca sphere'in kendisinin gidip webserverla munasebette bulunmasiyla olur o da bilgim dahilinde henuz yok.

fakat yoel bisey olsaydida ben yine bu yonetime tercih ederdim cunku cok daha guvenli stabil ve hersey kontrol altinda.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Mesaj tarihi:
said:
Lucretius, 06 Haziran 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
Webserverı %95i dunyada linux server olup

O kadar oldu mu yaf. :)[signature][hline]

[Bu mesaj Ardhath tarafından 06 Haziran 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Lucretius, portallarda 'sphere için account aç' seçeneği yok. Bir kaç değişiklik yaparak kendin yaratacaksın. Hangi portal için istiyorsun? phpnuke, postnuke?[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir...
  • Yeni Oluştur...