Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PHP Portalı kullanarak Sphere'de acc acmak

Lucretius

Öne çıkan mesajlar

telnet saglikli degil shard downsa telnet acamazsin
webserver ve uoserver ayri makinalar diyelim
uoserverada webserver kuracak ve sadece webserveri client oalrak kabul edeceksin (guvenlik acisindan) uoserverdaki webserver php calistiracak ve webserverin gonderdigi username pass'i acct.scp dosyasina yazacak.. save sirasindaki account update ile aktif hale gelen accountapp sistemin olmus olacak boylece.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Sosyal ağlarda paylaş

web ve uo ayrı dedim aynı demedim ki, linux sphere pek stable degil zaten tavsiye etmez kimse bu alemde

ayriyetten ona cpu dayanmaz hem islek bi web server hem ortalama 200 kisilik bi uo server

bak Webserver a adam geldi account actiwebserver gitti http rotokolunden yine uoservera dediki accountname hede pass hodo
uoserver da acct.scp dosyasina bunu yazdi.. olay bitti

backward compabilityi icinde uoserverda ufak bi php scriptiyle webserverdaki sql dbini karsilastiriyor ve senkronize ediyorsun bizim cq ile yaptigimiz sistem boyteydi (niye senkronize ediyoruz? isguzar insanlar bazen sadece uo dan account banlayabiliyor veya tam tersi wbserverdan banliyo ama bhi aksakli sonucu uoya gecmiyor gibi..)[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Sosyal ağlarda paylaş

daha pratik yolu anca sphere'in kendisinin gidip webserverla munasebette bulunmasiyla olur o da bilgim dahilinde henuz yok.

fakat yoel bisey olsaydida ben yine bu yonetime tercih ederdim cunku cok daha guvenli stabil ve hersey kontrol altinda.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne uğraşıyon kardeş bi üyelik sistemi hazırla bunu siteye upload et bi notepad a cıktısını ver (nası sallıom nası nası) sonra aç account ı 30 accountta bir server'ı göçert aç işte bukadar :D[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Click Me And Type Something
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...