Lucretius Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Bir php portalin spherede acc acmak siteden alinan accountlarin admin onayi ile acilmasi ve her istediginde webden sifreyi degistirmeyi nasil yapabiliriz yardimlarinizi bekliyorum[signature][hline]Grandmaster Shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Account sistemi yazacaksın 55i de telnet kullanarak çok rahat yapılıyor bu birde arama yaparsan daha çok bilgi alırsın bu konuda[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 elimde bir portal scripti var ama php-nuke phpbb gibi degil daha degisik onu uyarlamam lasım ama nasil :P[signature][hline]Grandmaster Shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 telnet saglikli degil shard downsa telnet acamazsin webserver ve uoserver ayri makinalar diyelim uoserverada webserver kuracak ve sadece webserveri client oalrak kabul edeceksin (guvenlik acisindan) uoserverdaki webserver php calistiracak ve webserverin gonderdigi username pass'i acct.scp dosyasina yazacak.. save sirasindaki account update ile aktif hale gelen accountapp sistemin olmus olacak boylece.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 1.WebServer ve Uoserverı aynı makina yapmak icin baya iyi alt yapin olmasi lasim 2.Webserverı %95i dunyada linux server olur sphere scriptleride desteklemez başka bir şey olmalı[signature][hline]Grandmaster Shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Arkadaslar banada Bir account sistemi lazim ama nasil diyeyim. birisi account almak istediginde bana mail gelicek ve ben bu account'u consol veya oyundan acacagim boyle bir sistem bilen bir arkadas varsa eyer bana ulasabilirmi [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Sphere'in linux destekli olanını kullanırsan olur neden olmasın[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Bronx dedigini Denicem makinamda PHPTraind(yerel php web server) saten kurulu bide yandan sphere'yi acacam ama biraz daha acarmısın konuyu??[signature][hline]Grandmaster Shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 web ve uo ayrı dedim aynı demedim ki, linux sphere pek stable degil zaten tavsiye etmez kimse bu alemde ayriyetten ona cpu dayanmaz hem islek bi web server hem ortalama 200 kisilik bi uo server bak Webserver a adam geldi account actiwebserver gitti http rotokolunden yine uoservera dediki accountname hede pass hodo uoserver da acct.scp dosyasina bunu yazdi.. olay bitti backward compabilityi icinde uoserverda ufak bi php scriptiyle webserverdaki sql dbini karsilastiriyor ve senkronize ediyorsun bizim cq ile yaptigimiz sistem boyteydi (niye senkronize ediyoruz? isguzar insanlar bazen sadece uo dan account banlayabiliyor veya tam tersi wbserverdan banliyo ama bhi aksakli sonucu uoya gecmiyor gibi..)[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 daha bi pratik yolu yokmu bunun??[signature][hline]Grandmaster Shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 daha pratik yolu anca sphere'in kendisinin gidip webserverla munasebette bulunmasiyla olur o da bilgim dahilinde henuz yok. fakat yoel bisey olsaydida ben yine bu yonetime tercih ederdim cunku cok daha guvenli stabil ve hersey kontrol altinda.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Lucretius, 06 Haziran 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Webserverı %95i dunyada linux server olup O kadar oldu mu yaf. :)[signature][hline] [Bu mesaj Ardhath tarafından 06 Haziran 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 oldu tabi :P evt daha pratik kolay bir cozumu olan varmi arkadaslar???[signature][hline]Grandmaster Shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 %95 mis. yok devenin bale pabucu.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Ya konumuz bu degil konumuz PHP portalini kullanarak spherede acc acmak soyliyecek bir seyin varsa soyle[signature][hline]Grandmaster Shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Hangi portalda yapmak istiyorsun? Yardımcı olayım. ben phpBB için bir şey kodlamıştım.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 phpbb degil ldu ama onunda nasil oldugunu soylersen iyi olur cok benzer birbirine[signature][hline]Grandmaster Shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 scriptsharing.org Bu sitede Dagger'in yazdığı Php acc. sistemleri var bi bak istersen ben hiç anlamadığım için baktım baktım sadece baktım (:[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 acaba bu yazi nerede forumlardami bulamadim bide ingilizce bu :P[signature][hline]Grandmaster Shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Lucretius, portallarda 'sphere için account aç' seçeneği yok. Bir kaç değişiklik yaparak kendin yaratacaksın. Hangi portal için istiyorsun? phpnuke, postnuke?[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ldu icin istiyorum sitesi http://ldu.neocrome.net[signature][hline]Grandmaster Shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ya ne uğraşıyon kardeş bi üyelik sistemi hazırla bunu siteye upload et bi notepad a cıktısını ver (nası sallıom nası nası) sonra aç account ı 30 accountta bir server'ı göçert aç işte bukadar :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 evt bekliyom ldu icin???[signature][hline]Grandmaster Shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Land Down Under v700 bu version için birşeyleryapmaya calisiorum. akşam buraya yazarım.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Cok tskler saol valla :P Credits bolumune koycam seni euheuh :P[signature][hline]Grandmaster Shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar