deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Bence palavradır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 senko said: bişi sorcam hep merak etmişimdir. bu aletlerin akordu bozulunca kim akord edio. dünyada piyono akortcusu sayılıymış hani 30tane fln varmış. hacı düdükleri var öttürüp öttürüp akordluyosun işte kulağın varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 smash said: bence 1e gider. yalnız fiyatlar 150den açılıp 1'e çıkmış.. bence elinde tut biraz. satma 2-3 olunca satarsın. bu sene iyi piyano yaptı gerçi. fiyatlar düşebilir. önümüzdeki dönemde imkb yükselmeye devam eder ve faiz kararı gelmezse piyano avro karışında kaybedebilir de.. bence 100liraya bana sat. sonra o 100lirayı da bana ver, anlaşalım. fiyatlarda pazarlık payı vardır. dilersen bana 20lira indirim yapıp bana 120lira verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 deadwoll said: Bence palavradır o. +1 30 tane degil dunyada yav hehe, vardir baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 30u salladım tabi de hani microsoft'ta google'da milleti işe alırken sorular geyiğinde geçer ya hep. kendin akordunu yapsan bile 88tane tel yokmu orda? 6telde bayıyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 google bu pazarı boş bulup otomatik akord yapan robot üretimine geçiyor zaten. robot internetten sizin modelin aynısını buluyor ve akordlu halini dinleyip düzenlemeleri buna göre yapıyor. bize eskiden bi tane deneme amaçlı yollamışlardı ama sonuç biraz hüsran oldu http://www.youtube.com/watch?v=AgqEIp2YmtE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 daha kendi piyanosu kendi akord eden piyanist gormedim yapmaz yani,ugrasmaz ki.popposu kırık antalyada bile 3-4 tane var bu işi çok iyi yapan,senfoni orkestrasıyla çalışan abilerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 senko said: 30u salladım tabi de hani microsoft'ta google'da milleti işe alırken sorular geyiğinde geçer ya hep. kendin akordunu yapsan bile 88tane tel yokmu orda? 6telde bayıyorum ben :) Piyano akordu surekli calimdan önce yapilan bisey degil.Bikere yapilir kalir öylece gittigi yere kadar, ki bayada gider yani yapilan akord. Cok zor bi olay degil aslinda, koyup yanina kromatik tuner'i yapcan iste.88 tus piyano'da 88 tane tel yok, bazi sesler 3 adet telden bazilari 2 adet telden cikiyo vs. karisik biraz tam hatirlamiyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 "There are 88 keys on the keyboard. Sixty-six of them have 3 strings. [66 x 3 = 198] The last 22 keys on the keyboard only have 2 strings each. [22 x 2 = 44] That means the piano has [198 + 44] 242 strings. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 oha! intaharlık o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar