bravecik Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Evet sonunda açıldı www.newsosaria.com sitesi usendim link yapamadım www.newsosaria.com/forum lardan gerekli işlemleri yapınız snrm 3d olarak oynamajk istiosanız www.uogateway.com dan uogateway isimli prog u indirip biraz kurcalamanız lazım simdi annatamam onu ama kurcalarsanız cok cabukca bulursunuz ( bir de orda bir yerde 2d 3d client secenekleri war eger onunla bir ayar degisikligi yapmazsanız direk 2d client dan acılır ) login de : uo.newsosaria.com ( forumlarda felam yazıo mu bilmiom ben orada saten mod yada admin felam da deilim sadece bir cok kisi bana aos server ı war mı die soruodu o yuzden açtım ) Hem bu bolume hemde Uo Osi bolumune açtım konuyu hangisine açsam karar weremedim o yuzden gereksiz goruleni silmenizi reca ederem.[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necroshine Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 hadi hayırlısı dielim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 WWW.NEWSOSARIA.COM[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Aynı threadi 2 kere açmışsın bu arada.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 yahu darkvenue miydi ne o ilk aos serveri olmuyoru bu newsosariadan once vardı..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 İlk Turk AOS Serverı Dark Venue oldu...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 3d var ama pala. yada necro. acık degil hala[hline]M.K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ya bizde de dun aksam acılmıstı buyulşer felam sorun oolmus kapanmısh tekrar accaklar snrm. ( forumlarda ole yazıo ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar