senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 netbeans'a mingw bağlamaya çalışıyorum, debugger hariç tüm commandları buldu ama debugger için .exe bulamadı. http://img229.imageshack.us/img229/2126/mingwsdf.jpg debugger olayını nasıl halletcem netbeans için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 abboww java. kac kac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yaf bi yardım, dev c++'ta fln yazmak istemiyorum netbeans ne güzel tamamlıyor keywordleri, syntax hatalarını eş zamanlı gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 visual studio :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bi c++ ta data structures çalışmak içinde vs yüklemek istemiyorum makineye, eski bişi zaten alet. anladığım kadarı ile mingw'nin make.exe'si netbeans ile uyumsuzmuş. bı yüzden ya msys yükleyecekmişiz ki kendisi "posix/bourne shell configure script ve makefile'larinin windows uzerinde calistirilmasi destegini saglayan yazilim" diye geçiyor ne anlama geldiği hakkında hiçbi fikrim yok :) ya da cygwin (bu da msys ile aynı işi yapıyor heralde ). neyse kör cahil mingw yükledikten sonra msys yükleyeyim dedim de beceremedim. kendi sitelerinde bile karışıktır, zahmetlidir bunun yüklemesi demişler. :) salladım şimdi mingw, cygwin olaylarını. windowsun visual c++'sını veya borlandınkini yüklesem bunlarda ctrl+space olayı ile anlık syntax hatası bulma olay var mı? bide dreamspark mıdır nedir onun sayesinde beleş alabiliyoruz galiba şu visual c++'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ms studio ya plug in yükleyip ctrl space varyatesini kullanabiliyorsun ama java daki gibi bir esneklik kesinlikle bekleme. C++ la uğraşıyorsan, platform windows ise studio dan şaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar