Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dergi yapma

neter

Öne çıkan mesajlar

yaw şimdi bilgisayardan anlıyorum diye başıma bir iş kaldı gençler, bu ofisin içinde bir dergi yapma dalgası varmış A4 kağıdı misal kendisi ikiye bölüyormuş, sen hangisi nereye gelecek diye uğraşmadan dümdüz yazıyormuşssun da o küt diye sıralıyormuş, nedir ki bu ? Word e bir plug-in falan mı ?

olmadı wordde manuel olarak hesaplayarak yapacak kolonlar halinde ama illa olması lazım bir yerlerde ...

alternatif önerileri de açığım, hocaya print out'u gidecekmiş, yani linux'ta şu var, yada download.com'dan bunu indir açığım bunlara ...

ancak yarına finalim de var, deneme yanılma yapacak vaktim yok o yüzden bilen birinden yardım istiyorum ...

şimdiden teşekkürler ..[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...
Sosyal ağlarda paylaş

iyi güzel de, şimdi her hangi bir dergiyi ele alalım misal penguen olsun:

yaprak olarak düşünürsen, kapak ve arka kapak bir yüzünde; 2. sayfa ve en son sayfa diğer yüzündedir.

bilmem anlatabildim mi şimdi ? ha nedir A4ü kolonlara bölüp ben de yaparım elle hesaplayarak ama bir çözümü olmalı bunun ki zaten varmış, hocası Office'de var bu gibilerinden bir laf etmiş, bence de mantıklı bişi olması lazım ama ben bulamıom :([signature][hline]Ethernass Dünyası Admin

[Bu mesaj neterrorist tarafından 06 Haziran 2004 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 97 ve 2000'de office small business ile beraber dağıtıyorlardı. 2003'de ise pro ile beraber vermişler. XP sürümünde tam emin değilim. 2000'de uygulanan politika devam etti ise yine small business sürümündedir. Ha eğer 2003'deki gibi politika değişimi xp'de başladı ise professional sürümünde olması lazım. Ve sanıyorum kurduğum en berbat ifadeler listesinde ilk 3'e oynayacak ifadelerden birini daha kurdum.

Emin olmak için kurulum sırasında custom install'ı seçip listede olup olmadığına bakabilirsin yada full install etmek de bir çözüm tabi. (Run all from my computer)[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

[Bu mesaj GE-TA tarafından 07 Haziran 2004 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok sanırım :(

add/remove da bulamadım ...

program files içinde Office Tools diye bir link açıldı ama orda da çıkmadı ...

ayrıca new office template die bişi eklendi ordan deniim dedim, publications altında brochure buldum ama o da pek istediğim gibi değil :(

yaw bunu add-on olarak falan indiremiyor muyuz ? Microsoft Publisher XP die bişi var çünkü googledan baktım ama hepsi siz nasılsa bunu yüklediniz ben anlatiim modunda :([signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam başlı başına bir program publisher, tıpkı word gibi, add-on değil. Hatta demin dikkatimi çekti office 2003 professional'da front page'i kaldırmışlar onun yerine publisher'ı koymuşlar. Çünki içinde web tasarımı için de wizard var.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

[Bu mesaj GE-TA tarafından 07 Haziran 2004 03:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hımmm hımmm ... kazaa da falan mı aratsam ki ?

adobe pagemaker 7 indiriyorum bir yandan, 120MB, 91MB ı bitmiş ... belkim hiç olmadı buna kasacam, ama ben çok çok basit bir dergi yapmak isterken füeeeeee diye yığacak önüme menüleri eminim, ilk photoshop açtığımda da nooluoz olmuştum bir titremiştim, alttarafı tranparency ekleyecektim resme :)

[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin

[Bu mesaj neterrorist tarafından 07 Haziran 2004 03:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GE-TA, 07 Haziran 2004 03:38 tarihinde demiş ki:
Ne yalan diyeyim publisher'a da ihtiyaç olabileceğini bende senin sayende öğrenmiş oldum.

:P

abi keşke geçen ay olsaydı diye şimdi düşünmedim değil, kız arkadaşım rehber öğretmen velilere kitapçık hazırladık beraber ve o kadar amelece hazırladım ki saydım böle bu bunun arkasına gelio falan die 40 saat ... o bir ara dedi ama bulamadım (gerçi bu kadar da aramamıştım), ki zaten kafamda hep şey vardı : bunlar macintoshlarda falan hazırlıyorlar mizanpajları o yüzden yoktur gelişmiş bişi windowsta ... şimdi 260MB lık bişi görünce kapak oldu bana :)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Sosyal ağlarda paylaş

indirdim Adobe Pagemaker'ı ve tahmin ettiğim gibi bir tek page bile yapamadım 120MBlık full versiyonda hem de :)

şimdi 260MBlık MS Publisher inmek üzere bir de bunda deneyeceğim, tahminen daha user-friendly olacaktır bu ... Adobe kopmuş gitmiş çünkü :)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...