yav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 haftasonu arkadaşımla dikiliye gideceğim. kalacak pansiyon önerilerinizi bekliyorum ayrıcana gitmişken şöyle böyle yapın dediğiniz bişeyler varsa da söylersiniz, sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 cundaya gidin gezmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bbg eray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 mamba mı mambo mu hep orda adam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 roma dondurmacisina kesin ugra, sakizli dondurma ye, danistay sitesine git eger girebilirsen, genelde mal bi bekci dikiyolar kapiya, sonra merkezde aksamlari genelde cingen pazarlari falan oluyo, sevgiline incik boncuk al, ben almistim mesela bi tane begenmedi takmiyo simdi :D sende ayni duyguyu yasa fln. kucuk bi yer zaten, imkanlari fazla genis degil. en son 5 sene oncemi gitmistim ne, sonra gece clublari vardi yanlis hatirlamiyosam shadow muydu neydi o zamanlar yas elvermiyodu, kola iciyoduk kamistan.. hey gidi gunler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bu arada dunyada "sadece" sakizli dondurmaya "intolerant" olan insan ben olabilirim, gebertiyo beni direk, cok da seviyorum ama cilesine deymiyo, kotu bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 2 hafta önce arkadaşlar gitti, 1 hafta dayanamamışlar dikiliye.ölüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 oha 1 hafta iyimiş gene. biz 1 gün kaldık. pek beğenemedim açıkçası hakkaten ölü yer. insanları kötü bakıyor bi de rahat edemedim resmen. her yerde tost-hamburger var onları da kötü yapıyorlar :p yeni açılan güzel mekanlar var aslında ama onlar da bomboş. ertesi gün izmir yolunda çandarlı'ya gittik. denizi çok güzeldi. sonra da eve döndük. bademli ve denizköy'e gitmek lazım aslında ama sorduğumuz kadın arabayla gitmek gerekir dolmuş köyün ortasında bırakıyor sizi deyince caydık biz de. yoksa pek güzelmiş diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 vaniLLe said: cundaya gidin gezmek icin. koruk suyuda için orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 cunda'yı araştırdım gitmeden önce de ne tarafta kalıyor tam çıkartamadım sanki dikiliye uzak biraz? ayvalık'a yakın gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar