karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 abi bu şarkı kimindi ya... bi kadın söylüyo baya ünlü de bilmiyorum kimin.. google da aratınca da bulamadım "It has to be perfect" diye aratınca[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hmm sorunu anladım... şarkıda "It's Got to be perfect" diyomuş da o yüzde bulamıyomuşum.. gene de merak edenlere şarkı Fairground Attraction - Perfect[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 gelecek bu şarkı neydi(a.k.a.=dım dım tıs) topiğinde görüşmek üzere.. esen kalın!! Saygılar, Cthulhu_.. (:)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 05 Haziran 2004 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hehehaha[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 puhahah ferit..[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 niiceee[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bu konu başlıgı forum alanının yapısına uygun. işin bi tarafına su kaçmadıkca, kötü niyetli forum alanını abuse etmek niyetli girişimler bulunmadığı sürece lütfen bu tür konu başlıklarını kitlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 uygundan kastın bütün "bu şarkı neydi" topiclerinin buradan yürümesimidir??? o değilse de öyle bir topicin açılıp forumun biraz daha temiz olması sağlanabilir[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 öyle bi konu vardı zaten. ama kullanılmıyo nedense[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 arkadaşlar, yanlış anlaşılma olmasın. konu kilitliydi, çare bulundu, konu kapandı diye ben kilitlemiştim. kedi de gelip kilidi açıp kilitlemeyin demiş işte. ööle bütün "o şarkı neydi?"leri bir threade koyma fikri iyi değil, sonradan gelenler 15 sayfa başkasının "... neydi"lerini mi okuycak? yapmayın etmeyin, karıştırmayın kafaları... *!yine kilitlesem kedi yine açar mı acaba diye düşünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar