Burax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Dynun said: Format atmak gerekiyor, yeterli boş alanın varsa format atmadan yapanlar da var ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Partition Magic miydi http://www.tamindir.com/program/5449/Partition_Magic.htm partition magic ile boş alana yeni bölme yaratabilirsin sonra yarattığın kısmın boyutunu değiştirebilirsin oradan oraya alabilirsin vs ben 3e böldüm HDD'yi bir tanesi torrent download için, orada yer yetmezse partition magicle diğerlerinden alıp oraya taşıyorum format atmana gerenk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Ya bu başlığı her gördüğümde gülmeye başlıyorum ben hehe (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 pardon diyen olmuş :D deil D: olacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Partition Magic baya güzel kullanımı falan yanlız birleştirmek istediginde yine partition magic i kullanman gerekmesi biraz saçma ama iyi işe yarıyo bilgisayarcıya falan gerek yok yaparsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar