draedan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 24 - 25 Eylul : Sektordekiler 26 - 27 Eylul : Halka acik 2 kisi olarak gitmeye hazirlaniyoruz, 2 hafta oncesinden gidip Japonya turu ustune fuara katilip, 29 Eylul gibi geri gelecegiz Turkiye'ye. Var mi o aralarda Japonya'ya gitmeyi dusunen veya sirf fuara gidecek olan ? Ayrica Japonya gormus birileri varsa, tecrubelerini soracagim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 guzel bi yer, ama cokaydınlık, cok fazla sey var , fazla fazla sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hav maç kanki ? Gelmek isterim yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Güncel başlıkları okurken gözüm "Game Show" kelimelerini gördü. Bir anda yapıştım monitöre bir heyecanla. Ama benim düşündüğüm şey değilmiş. Offf of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Turu kendimiz mi planliyorsunuz yoksa araci kurulus var mi? Varsa hangi turla gideceksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 japonya vize istemedigi icin turun onemi azaliyor, ama bir turizm sirketi olsa tavbi hoteller daha ucuz olur. ama isini bilen 2 kisi olarak, kendi basimiza ozgur, canta arkada adalari gezmeye niyetliyiz. ilk hesaplara gore 2 haftalik yolculugun hotel ve ucak gidis donus 2000 tl i bir miktar astigini gorduk, japonya gunluk yasam pahali oldugu icin de en az 4k - 5k gidecek diye dusunuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 2 k iyi gibide. Ayarlanabilirse gelinebilir. Hemde hiç durmadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 2000 ytl'ye => tokyo'da 2 hafta konaklama + uçak baya imkansız, hesaplarınızı gözden geçirin derim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 kertenkel said: 2000 ytl'ye => tokyo'da 2 hafta konaklama + uçak baya imkansız, hesaplarınızı gözden geçirin derim =) 2k civari diyorum zaten, kesin miktar degil, 3k ya yaklasacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 japon kızları seksüelse gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Uçak 3000ytl olur kişi basi git gel. Oteli en ucuza 100 dalirsa bulabilirsiniz. Şansınız yaver gider de daha ucuza bulursaniz bilmem. Orda yiyip iççeniz, gezceniz daha. Valla ben gidersem bi haftada uçak bileti hariç diger hersey dahil kisi basi 5000 diye hesaplamistim ama bilemem artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 KireiMerodii said: Uçak 3000ytl olur kişi basi git gel. Oteli en ucuza 100 dalirsa bulabilirsiniz. Şansınız yaver gider de daha ucuza bulursaniz bilmem. Orda yiyip iççeniz, gezceniz daha. Valla ben gidersem bi haftada uçak bileti hariç diger hersey dahil kisi basi 5000 diye hesaplamistim ama bilemem artik. 1500 ytl THY ile git gel , 2 haftalik. oteller de 65 ytl civarina geliyor kisi basi gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Evdeki hesap çarşıya uymaz mantığıyla hareket edip fazladan hesaplarsak daha iyi olur yav. Git ama ucu ucuna yetiştir, istediklerini yiyeme, alama, ekstra yerleri gezeme, tadı mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 KireiMerodii said: Evdeki hesap çarşıya uymaz mantığıyla hareket edip fazladan hesaplarsak daha iyi olur yav. Git ama ucu ucuna yetiştir, istediklerini yiyeme, alama, ekstra yerleri gezeme, tadı mı olur? tavbi , sadece 5k diyip de kismiyacaz kendimizi. Illa ki hesap sasacaktir, kredi kartlari var zaten, gidip full pesin para ile gezilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 japonyaya tek basina gitsem hayirli olmaz di mi? kaybolurum, ac kalirim falan; iyi bir plan yapmak lazim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Oyun fuari basliyor, var mi bir haber oralardan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar