Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serverda Neler Olursa Oynarsınız?

CythraulAkhera

Öne çıkan mesajlar

ben daha önce tek client ile birden fazla sharda bağlanma gibi bir düşünce içindeydim hatta bir kaç sharda bu önerimi götürdüm ama yanlış anlaşıldı sanırım hemde aynı client ile girmek olmuyor mesela ben 4.x.x serisi ile girdiriyorum shardıma diğeri 2.0.3 bu nedenle olmuyor ama tek connector ile bu yapılabilir. Ama dosya boyutunu düşünmek dahi istemem :)

Evet bronx haklısın umarım bizim bu konuştuklarımızı biraz olsun ilgi ve kalite kazandırır hayat seçimlerden ibaret iyi bir seçim emeklerimizi korur kötü seçim siler gider.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Sosyal ağlarda paylaş

Bende saklı kalsın :) rakiplere vermeyelim sırlarımızı.

Şaka bi yana ben bir serverda oynıycaksam;..

- Stafflarında çoluk çocuk olmıycak yada çocuk varsada biraz olgun düşünebilcek, her gördüğü adamı yaşıtı sanmayacak.
- RP yapilmasada staff serverda rp olmasını istiycek ve playerları teşfik edicek.
- Silah damageleri ve büyü ayarları düzgün ayarlanmış olcak.
- Scriptler düzgün çalışcak.
- Eşitsizliğe yol açan buglar bulunmayacak.
- Kalabalik olcak boş serverda kendi kendime takılmayacam.
- 7/24 Açık olcak.
- Lag olmayacak.
- Verdatası, Haritası farklı olursa işime gelir.
- IRK ve Class sistemi severim ama çok karışık olmayacak.
- Herkez zengin olmayacak para biraz zor kazanılcak.
- Önüne gelen blackrock la vanq katana ile gezmeyecek bu tür itemleri edinmek çok zor olcak.
- Yeni itemler olcak.
- Uzun süreli questler.
- Raid ve yarişmalar.
- Len lem lan demeyen staff.
- Player sinirliykende altdan almayı bilen staff.
- Otorite kurabilen staff.
- IRC & Web sayfası önemli.
- Forumlara giren staff.
- Inj, Speed gibi programların çalışmadığı shard.
- Adam kayırılmayan bir shard.
- Edit olmayacak.
- Pagelere anında gelincek bekletilmeyecek.

Bunların dişinda iki şey daha varda bana kalsın cidden.
Böyle bir shard yapabilen olursa elbette tutar.[signature][hline]Ra Ownz
www.unlive.net
Herkes kendi kaderinin efendisidir
Vote Unlive
Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Develere özgürlükkkk :) Kamburlarını ameliyat ile alsınlar o zaman oynarım.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

artik insanlar kalite ariyorlar.. Bence script'den cok ivir'dan cok zivir'dan cok kalite gerekli artik .. Tonlarca server acilmaya baslandi .. Kimi evindeki ADSL hattina güvenip açiyor kimi kendi imkanlariyla kiraladigi serverlarla acmaya calisiyor ama hepsi malesef hüsranla kapatiyor. Peki kalite demekle ne kastediyorsun derseniz eğer; size bir darkvenue'yi örnek verebilirm.. Size bir nebulayi örnek verebilirim. Ve inaniyorumki bronx'un yeni açmayi planladiği shard'da gayet kaliteli bir yer olacak[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...