paramecium Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Selam, Audi ile ilgili haber pek yazmak istemedim. Ama baktım forum pek bir cansız, ben de üç beş birşey yazayım dedim :) Resimlerden anlaşılacağı üzere çizim ve render :) Bana tipi çok hoş geldi lâkin A4 ile aşırı bir benzerliği olacak : A7'i görebilsek çok daha iyi olurdu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 para sonuncu render deil. ehe bi de a5 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Arka stop ve bagaj hatları aston martinle kardeşimsi sanki =P Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Selam, Mr_Hand said: para sonuncu render deil. ehe bi de a5 <3 Computer-generated imagery değil mi? Değilse neden altta öyle yazılmış :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 abi eğer öyleyse bile normalden daha gerçekçi olması için ekstra çalışmış adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Selam, "normalden daha gerçekçi" bunu unutmayacağım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 "3d modellemenin normallerine göre daha gerçekçi" olarak açıklayayım o zaman :D ayrıca fotoya tekrar baktım da, photoshopmuş bu sadece. başta CGI derken 3d modellenmiştir sandım, 3d model olmadığı da belli. ondan cgi deil dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 a4 hatchback olmuş mu, cls tadında gereksizlik. 3.coupe≥a5 en fazla a4-a5≥3.sedan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bu fan lerin olsaydi guzel olurdu diye bir calismasi mi hakikaten audi nin kendi uretimi gorseller mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Gercek diye biliyorum ben. Hatta gectigimiz hafta bi autoblog okuyucusu spyshot lari gonderip, kamuflajsiz halinide gordugunu iddia ederek bi kac yorumda bulunmustu. Soylenene gore dis gorunus degisiklik olmadan bu sekilde ve ic mekan kaliteside diger audilerden bile iddialiymis. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Abi sonuncu fotoğraf gerçek bence gayet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 son fotoğraf gerçek A5 fotosundan yola çıkılmış bi photoshop çalışması, emin olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 bence anlamsız abi zaten A5, A4 ün biraz daha büük ve tek kapılısı tadında bişey diil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Selam, Bence de. Şimdi yaptıkları olayı karıştırmaktan başka birşey değil : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Dün S5 gördüm 34 AVM 71 şimdi sorgulamadan baktım sonuç ; REHİNLİ (R) VOLKSWAGEN DOĞUŞ TÜKETİCİ FİNANSMANI A.Ş. 09.04.2008 HACİZLİ(H) MERTER VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ 10.07.2008 adhaudhad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Selam, LOL Doğuş vergisini mi ödememiş :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Şu araba geçen sene A4 aldığıma pişman ettirdi beni. 1 sene idare ederdim bunun çıkacağını bilsem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 VDF'den taşıt kredisi alıp, gereken ödemleri yapmadığı için VDF araca haciz koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 REHİNLİ(R) AKBANK ACIBADEM ŞB. 16.03.2004 HACİZLİ(H) KADIKÖY VERGİ DAİRESİ MD. 07.01.2006 HACİZLİ(H) GÖZTEPE VERGİ D 08.09.2007 Bu da kredisi zamanında ödenmiş ve olmayan vergi borçları sebebiyle üzerine haciz konulmuş arabamın sorgusu. Sinir oluyorum baktıkça. edit: bir de pratikteki anlam ve sonuçları hakkında fikrim olmayan "hak mahrumiyeti: var" yazısı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Rehinli ve Hak Mahrumiyeti var olayı kredi ile ilgili. Krediyi aldığında arabayı rehin edersin ki eğer ödemezsen banka karşılığında araba üzerinde hak iddia edebilsin. Kredisini zamanında ödesen dahi borç bittikten sonra gidip rehini kaldırtmazsan, o yazı kalkmayacaktır. Benim arabanın kredisi bitmiş olmasına rağmen uğraşıpta o yazıyı kaldırtmadığımız için hala yazıyor. Haciz olayı da vergi borcunu uzun süre ödemediğinde yazmaya başlıyor. Ödendikten sonra vergi dairesi o yazıyı kaldırıyor. Eğer borç yok diyorsan kolayca kaldırtabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 of, şimdi gidipte bunu önden çekişli yaparlar, yani bu audi'yi anlamakta güçlük çekiyorum, spor otomobilleri ne diye gidipte hala önden çekişli yaparlar, 6.45 veya CLS almamam için bir sebep göstersinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Ford, Focus'a 305 beygir motor koyup önden çekişli yaptı. Gavur yorumlarına göre beklenenden çok daha başarılı bile olmuşlar. Ama 305hp'nin gücü arka aksa vermesi mutlaka daha keyiflidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 a6, abicim yayla gibi içi, top koştur genelinde mi böyle bi genişliki rahatlık var audinin acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 a5sb resimlerini ekliim dedim gormeyenler icin.. resim boyutlari icin kusura bakmayin ama buldugum en guzel resimlerdi. ayrica bi de onden cekis muhabbeti donmus yine. normal a5lerde tamam arkadan olsa daha guzel olabilir ama quattro modellerinde gucun buyuk kismi arka tekerleklere iletiliyor, arkadan cekis hissi yaratsin, daha spor olsun diye. sanirim 2010 modellerden sonra daha belirgin oldu bu olay. simdi bunu olayin icine katarsak a5 in quattrosu yaninda diger arkadan cekisler sonuk kaliyor benim gozumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Rehinsiz, hacizsiz S5 :d ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar