Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audi A5 Sportback

paramecium

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
REHİNLİ(R) AKBANK ACIBADEM ŞB. 16.03.2004
HACİZLİ(H) KADIKÖY VERGİ DAİRESİ MD. 07.01.2006
HACİZLİ(H) GÖZTEPE VERGİ D 08.09.2007

Bu da kredisi zamanında ödenmiş ve olmayan vergi borçları sebebiyle üzerine haciz konulmuş arabamın sorgusu. Sinir oluyorum baktıkça.

edit: bir de pratikteki anlam ve sonuçları hakkında fikrim olmayan "hak mahrumiyeti: var" yazısı çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rehinli ve Hak Mahrumiyeti var olayı kredi ile ilgili. Krediyi aldığında arabayı rehin edersin ki eğer ödemezsen banka karşılığında araba üzerinde hak iddia edebilsin.

Kredisini zamanında ödesen dahi borç bittikten sonra gidip rehini kaldırtmazsan, o yazı kalkmayacaktır. Benim arabanın kredisi bitmiş olmasına rağmen uğraşıpta o yazıyı kaldırtmadığımız için hala yazıyor.

Haciz olayı da vergi borcunu uzun süre ödemediğinde yazmaya başlıyor. Ödendikten sonra vergi dairesi o yazıyı kaldırıyor. Eğer borç yok diyorsan kolayca kaldırtabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

a5sb resimlerini ekliim dedim gormeyenler icin.. resim boyutlari icin kusura bakmayin ama buldugum en guzel resimlerdi.

ayrica bi de onden cekis muhabbeti donmus yine. normal a5lerde tamam arkadan olsa daha guzel olabilir ama quattro modellerinde gucun buyuk kismi arka tekerleklere iletiliyor, arkadan cekis hissi yaratsin, daha spor olsun diye. sanirim 2010 modellerden sonra daha belirgin oldu bu olay. simdi bunu olayin icine katarsak a5 in quattrosu yaninda diger arkadan cekisler sonuk kaliyor benim gozumde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...