barnacle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&n=Szasstam yukarda gördüğünüz gibi pve gearı oldukça iyi hard mode kasan her guilde girersiniz. pvp gearı iki parça deadly gerisi hatefull, voa botlar ve iki tane trinket. 40 tane conquest emblemi falan da var. migrate falan açık hiç oynamadı yerinden karakter. hiç hacklenmedi. parayla alınabilecek herşey var karakterde +12k gold nakit de mevcuttur. izmir ve istanbulda elden teslim edebilirim. soru sormaktan çekinmeyin çok detaylı yazmıyorum fiyat olarak 500 TL düşünüyorum. ha bide son olarak 62 lvl hunterı var yanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 güzel karaktermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 o kadar kas kas , 500 liraya satmaya çalış. nedir la bu. emeğinize yazık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Serverda hiç sevilmez yanlız bu. Adı da karalistelerdedir ninjalıktan yok lan şaka yaptım. İyi fiyat o karaktere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ahah serverda dps diyince akla gelen karakter bu yannız onu da belirtiyim dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 yeni trinket geldi vuhuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 yarın os10 zerg deniyelim diyoruz gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 şahsen bugun m00nkinle melee gruba girip 5k dps yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 tabi millet 3.5k yapınca benim 5k nın bi manası kalmıyp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 satılık hala gearda upgrade var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 evet başlığı uplıyorum. mage 4xt9'a sahip. biri sadece emblemle alınandan. 3 tanesi trophy. bunun yanında rogue'da mevcut hesapta; http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&n=Abdulbarrak hunter'da 70 oldu :D accdeki toplam para 16k civarı şu an. armoryden progressi görebilirsiniz. mount vs için. fiyatı 600TL diyorum. istenen kutu, ıvır zıvır verilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Valla mage arıyorum, warrior alacaktım mage e dondum, bakayım dedim ama senin fiyat tuzluymuş, karakter iyide, sana iyi satışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 satılamayan accountu zamlamak önerilmez pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ilk açtığımda başlığı rogue yoktu. geara da bakarsan 25men heroic var iki tane alması pek kolay değil onları :) ama pazarlığa açığım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar