Catzee Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 aşırı yüksek telefon faturası geliyor bana :( bunu nasıl sınırlandırabilirim bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. sınırsız tarifesi var mı turkcell'in ? vodafone ve avea varmış sanırım ama onlar da sorun çıkartır mı, çekmemezlik yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kontörlü hat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Vodafoneda var sabah 5 aksam 5 arasi sinirsiz. Ama gece konusamiyorsun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Bir arkadaşım sınırsız kullanıyor avea sanırım. Çok rahat. Eğer tel faturan yüksek geliyorsa avea bayisine gidip tarifeyi bir öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 bana daha çok her yöne sınırsız aylık şu kdr gibi bir tarife iş yapar, biraz bakındım turkcellde yok sanırım öyle bişi, belli dk satın alıosun ama belli olmuyor ki ne kdr konuştuğum :( aveada var, çeker mi o da her yerde pek bilemiyorum, var mı avea kullanan kimse, memnun mu? vodafone'un ki saçmaymış sabit ve vodafone sınırsız, diğer operatörler 750 dk sadece. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 turkcell ve avea 2 tane hat al kontorlü genelde bunlar kullanılıyo zaten bedava konusma süreleri mesajları yetiyo zaten 1ay boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 trcelle 500 250 175 160 210 gibi faturalar ödedikten sonra yeter dedim. tam da aveanın sınırsız şeysini alıcaktımki türkcellin süperikili paketini gördüm. türkcellde 1 numaraya sınırsın, diğer her yöne de süper ucuz konuşmak istiyodum. yoktu öle bişi. ama bu paketle varmış. ard arda 2 numara olan faturalı hat satıyolar. alıosun sevgilin veya annen baban vs ile kullanmaya başlıyosun. kendi aranda her ay 6000 dakika 9 ytl.. 6000 dk yı bi hesaplarsanız nası bi hayvanlık olduunu anlarsınız. ve diğer her yöne sabit hat avea vodafon vs 15 ykr.. daha ne olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 turkcellin arabada 5 evde 15 tarifesi var onu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 5 aydır avea faturalı kullanıyorum dün iptal ettirdim hattı. aman diyim aveadan uzak dur. hiç bi yerde çekmiyo müşteri hizmetleri berbat. faturada beklemediğin vergiler konuşma süreleride cabası. bundan önce vodafone kullanıyodum kampanyası bitti diye aveaya geçtim ama bin pişman oldum. vodafone turkcell kalitesinde diyebilirim. bi kere çekmediğini veya kapandığını görmedim. ama aveada en uzun 3dk konuşabiliyosun. hem şimdi numara taşıma muhabbetide var. değiştirmeden geçincede her yöne hediye 1000 dk filan da veriyolar. 35 kontore her yöne sınırsız sms muhabbeti filanda var. bende bu akşam veya yarın yeni bi hat alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Süper ikili var zaten bende, şu anlık turkcell i kapattırmıcam süper ikili için, ama başka konuşma da yapmıcam :) Avea aldım bir tane sabit hat vs. ararkende onu kullanıcam. Bu arada her yöne sınırsız dediği aslında sınırsız değilmiş, 10.000 dk ile sınırlıymış toplamda. Bilginiz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 10.000 dk boru diil ama hiç kapatmazsan anca yani. bence gayet iyi. ama avea uzun yıllar kullandım hatta bendeki sim kart aycell kartı falan okadar.. avea iyi çekmiyo sinir ediyo... bu süper ikili de 6 ay sonra her yöne 15 ykr olayım bitiyo. ondan sonra için bişi düşünmem lazım... bak bu ay 1 faturalı türkcellime 77 gelmiş. ikinci faturalı türkcellime de 30 + 10 süper ikili =40 hala da konuşuyporum. of bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar