manitu070207 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 24.haziran 2009 saat 13.02 şu dakika itibariyle bende üye oldum :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 13.03 itibariyle hoş geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Selam, Hoşgeldin. Öncelikle buradaki yazıyı okumanı rica ediyorum. Daha sonra, bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm. Paticik Ana Sayfasından Ultima Online, World of Warcraft,DAoC, EVE, SWG ve Warhammer Online ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ile ilgileniyorsan Karalama Defteri bölümüne girebilir, eğer sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalışıyorsan Uo Scriptsharing bölümüne ugrayip sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde kermitten yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen Eğlence bölümünde bir gezinti yapabilirsin ki zaten bölüm modu Azmodai çok eğlenceli bi adam olmasada biz eğlendiririz seni veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyorsan seviyeli modumuz paramecium'un bölümü Patinaj bölümüne, geçmişle ilgileniyorsan dünyanın en iyi paladini olan Viktor arkadaşımızın Tarih bölümüne bakabilirsin. Herhangi bir spor dalı ile ilgileniyorsan ırççılık yapan bölüm modlarının olanFutbol(Beşiktaşlıysan ayrı bi sevdim seni.), Basketbol ve Spor Genel bölümleri de tam sana göre. Görsel Sanatlarla uğraşıyorsan buraya, rpgler-sistemler v.b şeyler hakkında bilgi edinmek istersen de Masaüstü'ne bakmanı tavsiye ederim.. Eğer diğer üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Pati Aile Albümünden görebilir ve albüme kendi resmini de gönderip bizlerle paylaşabilirsin. İkinci el alım-satım işleri ile ilgileniyorsan dünyanın en iyi pazarlamacısı ve en iyi modu olan kermitin bölümü Pazar Alanımıza uğrayabilir ki en çok burayı sev, Sinema-TV-dizi v.b. ile ilgili konuları Vizyon bölümünde, donanım&yazılım hakkindaki bilgilere Donanım&Yazılım bölümünde ve anime-çizgi film, japonv.b. şeylerle ilgili bilgilere Çizgi Dünyası bölümüzde bulabilirsin. Ben çok iyi magic oynarım kartlarım var takas edelim diyorsan forumumuz elfi tuncanın bölümü Magic the Gathering bölümü ilgini çekebilir. Herhangi bi konuda sıkıntın olursa kermitten yardım isteyebilirsin. Kız-Erkek arkadaşınla problemin mi var? Aşk acısı mı çekiyosun ? Güzin abla mı arıyosun ? Noluyoski bis diye isyan edenlerdensen Saeros arkadaşımızın bölümü Kişisel tam senin için. emek verdim emeğe saygı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 anaa saat 1 olmuş ne çabuk ya... Hoşgeldin bu arada... Oha be zaman çok hızlı geçiyo.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manitu070207 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Llama Galatasaraylıyım üvey evlat muamelesi görmem demi :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hosgeldin beyaw. gs lisen no prob Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 en çok galatasaray taraftarı olan bir foruma hoşgeldin =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manitu070207 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 CthuLhu said: en çok galatasaray taraftarı olan bir foruma hoşgeldin =) :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ferit kandırmışlar seni :D hoşgeldin bu arada gslısın falan ama idare edicez artık :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 manitu070207 said: Llama Galatasaraylıyım üvey evlat muamelesi görmem demi :) yamulmuyosam komtan aka dyna da gs'liydi gs rulez hosgeldin en buyuk cimbom. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manitu070207 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 2. günün sıcak bi hava burdaki ortamda sıcak tekrar selamlar .. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 eagle_dnz said: ferit kandırmışlar seni :D hoşgeldin bu arada gslısın falan ama idare edicez artık :)hangi takımlısınız anketi var denizim..belgelerle konuşuyorum ben Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.