sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 oldu ya bahçelievler geliriz bekle sen keline güneş geçmiş senin şöle paşa paşa kadıköyde saha varken. hem de yapay çim mükemmel bir saha. bahçelievlere gidip beton üstüne halıda oynamam açıkçası[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ben burdan geliyorum abi siz ordan niye gelmiyeceksiniz? hem öevrede cok güzel sahalarda var ayarlanır illa anadolu lisesi sahası olmayacaksa ataköyün de sahası var[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 emlak'la çiroz ownz sahalar.. hem Emlakta 8x8 falan da yapılabilir rahatlıkla.. modanın avuç içi sahaları kadar diil[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 moda'daki saha çok iyi gayette ben modayı tercih ederim ama karşıda olursa maç gelirim yine de anadolu takımını bırakmak olmaz ama yol fena koycak bana:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 en makul çözüm beşiktaş taraflarında adam gibi yapay çim bi saha varsa orda yapılması. bakırköy makırköy avrupa yakasının bi ucu olan bi yer sonuçta.. kadıköy bakırköye göre baya bi merkezi kaçıyo. bizim taraftakilerin de yarısı bostancı taraflarında oturuyo ama kadıköye kadar yol çekmek sorun olmadı kaç sefer.. siz de beşiktaşa kadar geliverin hiç olmazsa. bizim takım tümden razı olur sanırsam iyi bi saha varsa orda.. di mi?[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 olabilir kender gene çoğu kişi bostancıdan gelcek:) ben taa kartaldan gelcem:) bi de 2 maç olsun biri de moda da olsun:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Biz beşiktaş dedik, orası mı orta yol dediniz :) BAkırköy heralde daha kolay sizin için denizotobüsüyle tek vesait zannettik biz de.. BJK de olur yani..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Abi 2 durumda da deli gibi yol giden biz mi olcaz :) Ya orta yol BJK'de olur maçlar yada dediğiniz gibi bi maç Moda'da bi maç Bakırköyde..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ben zaten gide gele alıştım bahçelievlere sahayı biliyorum güzel saha bir kerede üşenmeyip uzak yere gidin eşşek herifin damatları anadolu takımından geşlmek istemeyecek birinin yerine de beni sayın artık[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 bu arada göztepe özgürlük parkıın saghası 11v11 e uygundur ama tek bir sorunumuz var saha toprak[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 20 sinden sora oynanırsa ben de varım şu E-5 üzerindeki toprak saha nası 15 vs 15 bilem yapılır eauheu[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 beşiktaş diye diretiyorum. benim için bakırköy dağlarda filan ehe. sarıyerdeyim efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ben anadolu cocuguyum karde$im pascalla aynı takımda olmamak için afrikalı bile olabilirim hatta ruhumu $eytana satarım ehe bakırköy falan cok uzak ya..bakırkoye gelene kadar modaya giderim daha kolay =) sabo pa$azade kapısının onu ya nası da moda diye tutturuyo..cimri herif abi yol parası vermemek icin elinden geleni yapar bu herif..moda olmaz.moda ufacık..$ole 7-7 olmadı 8-8 yapabilecegimiz bi saha olsun bence.. çiroz uygun sanırım ama o da ebesinin horekesinde.. akatlarda var 7-7lik super bi saha..modadan cok daha guzel hemde zemini..1saatlik ne kadardı ya..8-9 milyon sanırım.. saha cok ama hepimiz pa$ayız ya illa suni çimde oynıcaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Buradan Bathory'nin hayatının kısaldığını siz patilere açıklamak istiyorum. Kendisi arabasının kontak anahtarını çevirirken dikkat etmeli. Kalabalık yerlerde gezmesi kendisinin iyiliğine yarar. Beni konuşturmasın kontraktını eklerim buraya. Fiz'in de bildiği gibi ben çok mafya tanırım ama hiç biriyle ilişkim yok![signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 herkes ikametgah belgesiyle gelecek kardeşim. Anadolu takımında avrupalıya izin vermem... Çamur yaparım[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ahah bath anında satış koydun ha ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 satı$ degil olm zamanında atalarımız anadoluyu almak için az mı ugra$mı$ =) sahip cıkmak lazım böle degerlerimize hehe ha bu arada anneme yeni ev aldık ata$ehirden ee bu da demek oluoki artık has öz anadolulu oldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 sen deil annen anadolulu oldu sen kendine ev aldıın gün oralı olcan lady bathory dedik 5000cc motordur dedik bagrımısa bastık tramway yollarında kavga eden adamlardan koruduk maçta fazla yorulmasın hemen kesilsin diye simit yedirip powerade içirdik ehe gene yaranamadık SATICI BATHORY SATICI BATHORY![signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 dynacım canım cigerim yavrum kelim kelto$um ya nası annatsam kendimi avrupalı hissedemiorum eha okul anadoluda ana ocagı anadoluda daha napim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bulmu$um senin gibi zeki çevik ahlaklı forveti bırakırmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 lan bu batori bizden mi e ohoooo bari hill'in karşısında olsaydı da takımlar eşit gibi olaydı =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 heh dedim bath anadolu çocuğu diye inanmadınız:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Boylece mac yapmaya bile gerek yok :D ama hala istiyosanız bu sefer lafta kalmayın :D[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bence adamlar bu durumda çıkmazlar bile sahaya :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 illa full kapasite oynatıcaksınız beni neyse hala göstermiyorum gerçek gücümü yaparıs bizde bikaç transfer alla alla :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar