dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 İmzaladı hido, pffff.
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Hehe hayırlı olsun. Splash Screen hazırlamış Raptors Hedo için. http://www.nba.com/raptors//hedo_splash.html
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Umarım sezon da güzel olur.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yalnız raptors'un sitesindeki çok hoş olmuş. bence bunlar bile yeter yani bir insan için. hayallerinin liginde böyle ilgi ve sevgi büyük bi olay.. ntvspor said: Howard yazısında, NBA'de kendisini oyuncu olarak geliştirmesinde Hidayet'e çok şey borçlu olduğunu kaydederek, ''Türkoğlu, 5 yıldır burada. Benim için çok şey ifade ediyor. Takımda kalmasını çok isterdim. Türkoğlu, kariyerim boyunca gördüğüm en iyi asistçilerden biri. Önümüzdeki sezon şampiyonluğu başarabiliriz. Hidayet'siz olmak bizi üzer'' dedi. yani şurda yazanlar bile insanı duygulandırıyor
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Hotdog said: bakalım iverson memphis'e gidicek mi iş yapabilir bence orda gerçi o.j mayo ile ne kdr anlaşır o bilinemez. o a.i çok yazık etti kendine. illa ilk 5 başlarım diye tutturduğu için memphis'e gidiyor sanırsam. abi otur yedekten gel ama şampiyonluk gör yani, bu yaşta bu egonun anlamı ne...
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Şöyle kendimi özetlersem, orlando' nun gelecek yıl sıçmasını istiyorum, hedonun da portland a gitmesini isterdim.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bu paticik basketbol bölümü fikri zaten, heralde burda portland a gitmedği iyi oldu, forza raptors diyen biri yoktur. Yine izlicem maçlarını ama, gecenin 2-3 ümde kalktığımda, geçtiğimiz 2 sezonki kadar şevkli olacağımı zannetmiyorum, umarım yanılırım.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Kaan kural'ın dediği de doğru aslında. Oyun tarzı olarak, kendini gösterebiliceği bir takıma gitti.
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 summer league'i izleyebilecegimiz bir şey yok mudur ya ?
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 NBA benim için çok şeydir, gerçekten günümün bazı durumlar da çoğu zamanını yer. Ama yaz ligi dedin mi ben kaçarım aga.Berbat zevksiz, geçen sezon çıldırıyorduk Bayless alttan gitti Portland steal yaptı diye,yaz liginde adam yardırdı da.Sezon açıldı mı,hiçbiri uğramıyor lige.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Jarret Jack --> Toronto Brandon Bass(tu) --> Orlando Frye --> Phoenix Ersan --> Milwaukee (5 yıl için 7.5 MD çok az) Böyle hamleler oldu ufak tefek
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ersan için milwaukee yerel gazetesinde veya amerikan haber portallarında birşey çıkmadı. turkbasket ve hürriyet yazmış. bakalım akşama çıkar heralde amerikanyada da
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 yalnız milwaukee' summer league kadrosundaki ilk 5teki oyuncuların hepsi seneye milwaukee'deyse ersan'ın işi zor cok saglam adamlar var mbah moute,joe alexander hatta amir johnson(ki bunlar summer leaguede oynayanlar asıl kadrodan bahsetmiyorum bile). 3-4 pozisyonunda yer bulması zor gözüküyor.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Portland'dan bomba geldi,Millsap ile imzalayacaklar Utah 1 hafta içinde teklif vermezse. Oden-Lamarcus varken çok gerek yoktu ama kısa vadede bu sezon bi Batı finali zorlamak istiyorlar belli ki. Oden-Lamarcus-Pyrz-Millsap çok sert bir pota altı ve birbirinden farklı 4 adet uzun.Bozdur bozdur harca
lucretia85 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Oo süper Millsap'i severim çok iyi olur.Yine genç yeteneği kapmış olacak Portland.Pota altı yerine Hedo için düşündükleri üç numarayı Millsap'i alarak halletmek istiyor olabilecekleri aklıma geldi benim daha çok.Ama pota altı için önemli bir katkı olabilir tabii.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Millsap 3 oynarsa koridor olur pota altı Benim düşüncem Boozer ile Utah'ın imzalaması FA gitmesini önlemek, takaslardan ufak tefek bir şeyler koparabilmek için.Sloan'ın planlarında Millsap'ı tutmak var.Boozer takası netlik kazanırsa 6 gün içinde,teklifi karşılayıp tutacaklardır Millsap'ı.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 David Andersen Houston'da.Avrupa'da en sevdiğim uzundur Tiago Splitter ile beraber.NBA'de de en az bir Scola kadar oynar. Fakat Andersen-Scola pota altı biraz zayıf kalıyor NBA için,yıllık 3'e razı bir Ben Wallace var piyasada onu alsalar bari yoksa Yao'suz kevgire dönecekler.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ersan neden bucksa gitti ki yeniden barcelonada çok başarılı bir sezon geçirmişti ayrıca aldığı o paradan daha fazlasını hak ediyor
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Ersan'ın her zaman ederi var,30larına geldiğinde bile Eurolegue şampiyonluğuna oynayan bir takımda direk oynar.Fakat bu yaşlarda NBA'i tekrar denemeyecekse geriye baktığı zaman kariyerinde bir boşluk her zaman görecektir. Ayrıca Milwaukee'nin dinamikleri şu an Ersan'ın kendini göstermesi için çok uygun.Skiles ne kadar çatlak bir adam da olsa üst düzey bir koçtur,Ersan'ın savunmasını daha da geliştirecektir bu deneyim.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 hido nba stüdyo nyv şu anda go go
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Kosova neler yapmış öle.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Markis Daniels Celtics yolunda.Minimum kontrata kapatıyorlar,güzel hamle
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 celtic'de heralde şampiyon olucak ama max 2 sene içinde Miami gibi şanzımanı dağıtıp atıcak
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Celtics bu sezon şampiyon olur.Uzaylı kobe bile engelleyemez.
Öne çıkan mesajlar