radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 of mal toronto bari buna salça olma da portland'a gitsin hidayet
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Hedo ve eşi Florida'dan ayrılmak istemiyorlar ilk tercih olarak, Miami Portland'dan daha iyi bir teklifle gelirse Heat olabilir Hedo
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Quentin Richardson >> Clippers Zach Randolph >> Grizzlies
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Shaq ın cleveland a gitmesine sevindim ben lebronla beraber izlemek için bekliyemiyorum asdasasdas.. yeni vidyo da süper olmuş :D im here for you , dont worry i got you
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Portland ın koçu orlando ya gelmiş hido ile konuşmaya, toronto bastırıyor, pistons göz kırpıyor. Son olarak LA de işin içine girdi, odom ve ariza ile anlaşamadılar hala...
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Off Hedo Lakers'a giderse ne efsane olur var ya,anlatılmaz yaşanır :)
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 8 temmuzdan önce imza atamıyormuş sanırım, eğer öyleyse daha çok spekülasyon çıkar imza atana kadar. kimbilir bakarsınız yarın da kobe telefon eder "seninle oynamak istiyorum bize gel" diye :D
raw power Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Lakers'ta Ariza gitti,arızanın Allah'ı geldi!Yıllardır Lakers'ta görmek istediğim Artest'i aldık sonunda,hayırlı olsun!
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 NE!! artest gitti mi ya houstondan? gele gele de ariza mı geldi :(
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ov şit, 3 numara mı oynayacak bu dana şimdi. LA yenilmezki o zaman.
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ee bunlar maç içinde kavga etmez mi birbirleriyle ?(artest-kobe)
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Birleşip başkalarını döverler artık.
Heimdall Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 kesin mi o takas ya? kobeyle artest istisnasız her maç kavga eden adamlar. nası aynı takımda oynicaklar ki?
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Lakers yine yanlış yaptı, çok yıldız doldurdu kadroya.Ariza'yla imzalamamaları ve Odom'ı da büyük ihtimal tutamayacak olmaları kötü onlar açısından. Şu an Spurs'le aralarında bir Sheed çekişmesi var, hangisi alırsa Sheed'i favorim batıda o olur.
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/7BD3573E1B-B6C5-4F7C-A0E9-2.widec.jpg
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 phil jackson var. adam kimleri birarada idare etti. sorun çıkmaz
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 phil jackson doktor kontrolünden sonra vermeyecek mi devam edip etmeme kararını?
raw power Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Takas değil,free agent oldu Artest,öyle anlaştılar.Aynı şekilde Ariza da Rockets'la anlaştı. MLE kullandıkları için Odom'u da tutacak Lakers büyük ihtimalle.Odom ile Artest çok iyi arkadaş,bunun da etkili olacağını düşünüyorum. Lakers'ın Wallace ile ciddi ilgilendiğini sanmıyorum,şu an takviye yapacak olsalar PG pozisyonuna yaparlar,ortalıkta Nate Robinson iddiaları dönüyor zaten.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Lakers için en iyi senaryo, Odom = R.Jefferson + R.Sessions idi. İstemedilerse,Nate Robinson,Artest tarzı adamların peşinden koşacaklarsa yalan olur o iş ben söyleyeyim. Ayrıca bu sene cap sınırı düşüyor, Odom'a istediği kontratı vermeleri için lüks vergisi bile yetmeyebilir.
raw power Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Artest Lakers'ın tam aradığı adam bence.İnanılmaz hırslı,kanının son damlasına kadar mücadele eden bir oyuncu.Ariza'dan oyunun her yönünde daha iyi,dahası Paul Pierce tarzı Lakers'ın finalde karşılaşması muhtemel adamların üzerine kabus gibi çöküyor savunmada.Odom'u takas etmemeleri iyi oldu,yeri doldurulabilecek bir adam değil.Umarım anlaşırlar,çok kötü olur başka takıma gitmesi.
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 arizayı çok küçümsemissiniz yalnız o adamın takıma getirdiği enerjiyi artestin getirebilecegini hiç zannetmiyorum.Artest yanlış şut seçimleriyle takımın düzenini bozabilir ki bunu houstanda oldukça sık yaptı bu sene.Tabiki bir çok artısıda var şu an için ne olacagı hiç belli olmaz artest eğer takıma uyum sağlayabilirse gerçekten doğru bir tercih olduğuna inanabilirim bunuda ancak sezon başladıktan sonra görebiliriz şu an için tam bir yorum yapmak doğru olmaz.
khala Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 3 sene için 18 milyon dolar alacakmış Artest. Baya kesinti yapmış şampiyonluk görmek için fiyatından :)
Öne çıkan mesajlar