Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2009-2010 Nba Transferler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Portland ın koçu orlando ya gelmiş hido ile konuşmaya, toronto bastırıyor, pistons göz kırpıyor. Son olarak LA de işin içine girdi, odom ve ariza ile anlaşamadılar hala...
Mesaj tarihi:
8 temmuzdan önce imza atamıyormuş sanırım, eğer öyleyse daha çok spekülasyon çıkar imza atana kadar.

kimbilir bakarsınız yarın da kobe telefon eder "seninle oynamak istiyorum bize gel" diye :D
Mesaj tarihi:
Lakers yine yanlış yaptı, çok yıldız doldurdu kadroya.Ariza'yla imzalamamaları ve Odom'ı da büyük ihtimal tutamayacak olmaları kötü onlar açısından.

Şu an Spurs'le aralarında bir Sheed çekişmesi var, hangisi alırsa Sheed'i favorim batıda o olur.
Mesaj tarihi:
Takas değil,free agent oldu Artest,öyle anlaştılar.Aynı şekilde Ariza da Rockets'la anlaştı.
MLE kullandıkları için Odom'u da tutacak Lakers büyük ihtimalle.Odom ile Artest çok iyi arkadaş,bunun da etkili olacağını düşünüyorum.
Lakers'ın Wallace ile ciddi ilgilendiğini sanmıyorum,şu an takviye yapacak olsalar PG pozisyonuna yaparlar,ortalıkta Nate Robinson iddiaları dönüyor zaten.
Mesaj tarihi:
Lakers için en iyi senaryo, Odom = R.Jefferson + R.Sessions idi.

İstemedilerse,Nate Robinson,Artest tarzı adamların peşinden koşacaklarsa yalan olur o iş ben söyleyeyim.

Ayrıca bu sene cap sınırı düşüyor, Odom'a istediği kontratı vermeleri için lüks vergisi bile yetmeyebilir.
Mesaj tarihi:
Artest Lakers'ın tam aradığı adam bence.İnanılmaz hırslı,kanının son damlasına kadar mücadele eden bir oyuncu.Ariza'dan oyunun her yönünde daha iyi,dahası Paul Pierce tarzı Lakers'ın finalde karşılaşması muhtemel adamların üzerine kabus gibi çöküyor savunmada.Odom'u takas etmemeleri iyi oldu,yeri doldurulabilecek bir adam değil.Umarım anlaşırlar,çok kötü olur başka takıma gitmesi.
Mesaj tarihi:
arizayı çok küçümsemissiniz yalnız o adamın takıma getirdiği enerjiyi artestin getirebilecegini hiç zannetmiyorum.Artest yanlış şut seçimleriyle takımın düzenini bozabilir ki bunu houstanda oldukça sık yaptı bu sene.Tabiki bir çok artısıda var şu an için ne olacagı hiç belli olmaz artest eğer takıma uyum sağlayabilirse gerçekten doğru bir tercih olduğuna inanabilirim bunuda ancak sezon başladıktan sonra görebiliriz şu an için tam bir yorum yapmak doğru olmaz.
  • Yeni Oluştur...