Frantic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Eh herkes gibi öss sonrası bende tercih listesinde bulunma ihtimali olan bölümleri araştırırken,soru işaretli kısımlar için siz değerli pati gençliğinden bildiklerini esirgememesini isteyeceğim. Şimdi ilk olarak bahçeşehir okuluyla iligili; şu özelliği çok kötü, şu olayı müthiş,şu hocaları berbat, şu sistemi adamı bitiriyor,şu dersleri böyle fakat şu hocaların referansları çok işe yarar... şeklinde tavsiye, öneri veya bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 bahçeşehir üni öğrencisiyim ve okullada ilgili birisiyim.açıkcası sistem olarak kötü diyebileceğim herhangi bi sistemine rastlamadım,ekonomi okuyorum,kendi bölümümdende çok memnunum(eğitim kalitesi anlamında) bunun yanı sıra tercih sebeplerimin başında lokasyonu geliyodu,şahane bi yeri var biliyosundur,artı öğretim kadrosu olarakta(bütün fakülteler için ve özellikle İletişim-İktisadi ve İdari Bilimler için konuşmak gerekirse) son dönemlerde çok fazla transfer yapmış,başarılı kadrolar oluşturmuş bi okul,ben şahsen memnunum,sırf yeri için bile tercih edilebilcek bi okul. bunların yanı sıra spesifik olarak sormak istediğin şeyler varsa,bildiklerimi cevaplamaktan zevk duyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ben şeyi düşünoyorum mesela, yüksek lisans noktasında matematik kadrosunun referans değeri.Atıyorum koç-matematik yüksek lisansına başvurmak için götürdüğümde "hmm şu hocadan referansı var bir mülakat edelim bunla" dedirtebilir mi yoksa "bu hocalar kim ? " sorusuyla mı karşılatır. ikinci olarakta özel okuyan öğrencilerle burslu okuyan öğrencilerin durumu nasıl, yani aralarındaki fark dağ denilebilcek kadar mı.(fiziksel olanaklar değil demek istediğim akademik başarı olarak) üçüncüsü dil konusunda nasıl, 2.yabancı dil seçebiliyormusun mesela normal dersler arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ilk sıkıntın için yapabileceğin tek şey wwww.bahcesehir.edu.tr adresine girip,ilgii bölümün hocalarına ve eğitim durumlraına bakıp,istersen araştırma yapman. ikincisi okul içerisinde ÖSS bursluların yanı sıra,vakıf bursulusu çok arkadaşımızda var,hiçbi zaman burslu-burssuz tarzında bi ayrıma tanık olmadım,çok açık ve net söyleyebilirim bunu. not olarakta o duruma göre değişiyor,ama burslu arkadaşların,genel olarak daha iyi ortalamaya sahip olduğu söylenebilir. dil konusundada,gene ilgilendiğin bölümün,ders planı sekmesinden,GE Seçmeli dersleri seçersen detaylı bilgi alabilirsin ama bildiğim Rusca,İspanyolca,Almanca,Fransızca ve yanlış bilmiyosam Çince alınabiliyor. ama tabi okulda dil dersi almakta zordur biraz,ortalamayla uğraştırır diye düşünüyorum. İngilizce eğitim veriyo okul biliyosundur,hazırlığı da (benim şahsi fikrim) bir sürü üniversitenin arasında zorluk olarak,üst seviyelerde bence,diğer okullraın dökümanlraına falan baktığımda böle bi kanıya ulaştım. Diğer bi deyişle,ben 1 yıllık hazırlık sürecinde çok çok fazla şey öğrendim diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Ya demek istediğim hocanın diploması değil, genel olarak etki tesiri.Vanda bir üniversitedir hoca ama dalınca en iyisidir her kapıyı açar mesela o referans gibi, neyse dostum o konuyu ben hallederim sorun değil. Zaten okuma durumu olursa hazırlık isteyerek okuyacagımda hazırlık ortalaması diplomadaki ortalamaya dahil ediliyor mu peki ? bu arada verdiğin bilgiler için çok çok saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Matematik alaninin guzel yani, baska universitelerin hocalari sana yardimci olur. Is ki sen onlarla arani yap. Bilgi'ye gidip Ali Nesin'le konusursun, matematik kampina falan gidersin, adam sana referans olursa zaten gidemeyecegin yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 abi hazırlık ortalamasının diploma ortalamasıyla alakası var mı bilmiyorum ama zannetmiyorum,neye dayanarak zannetmiyorum; fakülteye geçtiğim zamandan itibaren bi kümülatif ortalamadan bahsediliyo bu her dönemin not ortalamasının toplamı gibi,ama hazırlık dahil değil buna. ancak hazırlık için bi transkript alıp galiba bitirdiğin seviyeyi falan belgeleyebiliyosun,ama not ortalamasına dahil değil kanımca,İstanbulda olsam sana yardımcı olmak isterdim her türlü ama yurt dışındayım malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Genede çok saolun.Şimdilik bunlarda işimi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Bahcesehir universitesinin hic bi sistemini begenmiyorum , ya ekonomi bolumu cok iyi Valeron boyle konusmus ya da kendisi hoca falan okulda bu kadar ovmus :) Muhendislik ogrencisi olarak sunu soyliyebilirim ki , hemen hemen butun bolumleri dandik , hocalar yetersiz ve tecrubesiz - hele de benim bolumumdekiler - .. Muhendislik egitim icin gerekli altyapi yok . Daha wireless connection i cogu yerden cekmeyen , bazen calisip bazen calismayan bi yerde altyapi zor tabi :) Burslu - burssuz ayrimi yok , ben bursluyum , bazen bi artisi oluyor ama buyuk birsey yok , zaten notlar - cogu hoca tarafindan - performansina gore degil , hocayla iliskine gore veriliyor . Adaletsizlik diz boyu , hic hakketmedigim halde A alip , hakkettigim halde B aldigim baya olmustur.Ben bile guluyorum bazen notlari gordukce ki iyi bi ortalamam var.neyse ayrintili konusuruz istersen , 1 ay yurt disinda olucam ama , p tesine kadar konusmak istersen OM den yaz, msn den konsuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 çok yardımcı olmuş olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 yok abi hoca falan deilim,ekonomi bölümündede 1 yıl okudum ve ben çok fazla şey öğrendiğimi düşünüyorum ekonomi dersinden,bunun yanı sıra ben okuldaki wi-fi di,masasıydı sandalyesiydi çok takılmıyorum,şahsen çokta memnunum,hazırlıkta okuduğumdada inanılmaz artısı olmuştu bana ingilzice namına,bu senede bölümde çok artısını gördüm. mühendsiği bilmem ama ben iktisadi ve idari bilimler için çok ciddi kadrosu olduğunu söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 O fakulte isleri iyi yurutuyo olabilir , genel bahcesehir sorunlarinin uzerine bi de muhendislik ve icinde teknoloji kullanacak bolumler icin handikap cok , yetersizlik cok .. Sosyal bolumler icin falan bahcesehiri tercih edeceklere birsey diyemem hatta Hukuk icin can-i gonulden tavsiye bile ederim bizim uni yi ama muhendisligi bi turlu beceremiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 abi diğer okullarda mühendislik nasıl bilmiyorum ama mühendislik zaten başlı başına bi zorluk diil mi ya ? yani labaratuarı olur,ekipmanı olur ne bilim hep bi zordur yani.öğrenci konseyi seçimlerinde bile 50 tane başkan adayı çıkar her sene mühendislikten,öğrencisi bile gariptir yani : )) dediğim gibi sosyal yöndende başraılı bi okul,futbol takımı üniversiteler arasında Türkiye Şampiyonu oldu zaten,son dönemde iyi parlama yapmış bi okul gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar