Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 oyunu sadece ilk çıktığında oynadım baya değişti biliorum da şey sorucam bu PVP level olayı sana ne katio. Adama kestikçe xp aliosun ve level atlyaınca ne verio sana normal leveldan fark olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 pvp armorlari ve silahlari kullanmak pvp lvl istiyor örneğin pvp armor chesti lvl 5 istiyor fakat 1.05 den sonra pvp armorlarin verdiği armoru normal epic itemlardan da alabiliyorsun hemen hemen eşdeğerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 veyr10 şunu anlayamadım pvm de kastıgın itemlarla pvp yapabiliyormusun artık ? Yoksa tam tersi pvp itemlariyla pvm mi yapılabiliniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 doğru anladin örneğin benim üstümde 5-6 parça t2 armor var ve onlarla aldiğim melee karşı armoru full pvp 5 armorla alıyorum yani benim 5-6 parça t2 armorum full pvp 5 e eşit. Damage yönünden de yine t2 daha iyi hatta pvp den de iyi üstüne 1-2 culturalle combine edip daha da güçlendirebiliyorsun. ama bu dediğim PoM için diğer classlar hakkında damage konusunda birşey diyemem fakat armor konusunda işler böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 e ozaman pvp lvl 5 kasmanın mantıgı ne durumda:D yani ne bilim yırtınıyoruz ya hani low lvlda whitesands falan diye! ozaman abanalım leveling e bir yandan power lvl grind falan bir an once 80 olup raid lere girmeye bakalım :) yani t2 madem pvp lvl5 e eşit ve dmg ı fazla ozaman low lvlda işkence çekmeye gerek yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ya haklısın da ben pom için konuşuyorum bu arada =) full cultural armor barbarian ile full pvp armor lvl 5 barbari karşılaştirdiğimda birinde +30olan dps pvp lvl 5 armorda +90 di işte öyle durum karışık benim tavsiyem hâla açıksa test servera gidip denemeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Ne alaka yahu t2 set nasıl full pvp lvl 5 set eşitmiş yok daha neler pvp invul eklemez onlar pvp set senin pvp invullarını çoşturur ama bunlar raid veya normal moob keserken bir işe yaramaz üstü t2 set olan ile pvp lvl 5 seti olan asla eşit olamaz böyle düşünen hata yapar öyle olsaydı kimse pvp lvl ile uğraşmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 İşim gücüm yok yalan mı söylüyecem pom da full pvp 5 armor da giydim üstümdeki epicleri de giydim pvp armorum bufflarimla %31 pvp armor 5le de öyle epiclerle de öyle invullarım da %10-13 arasında değişiyor. Oturup pvp lvl 5 kasacağıma epic item kasiyorum daha rahat daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Nasıl yani artık t2 setler pvp invulları etkiliyormu öyle ise bu oyun ölmüş yazık diyorum pvp lvl almanın kasmanın bir anlamı yok o zaman bu benim için daha iyi oldu tabi bu kesin ise sen bu olayı nerde denedin test serverdamı yoksa senin pvp lvl 5 pom var anlamadım.:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 yok abi test serverda normalde anti-pvp insanim daha yeni yeni alışmaya başladım =) fakat patch çıktından sonra da test serverda aldiğim değerlerin aynisini almaya başladım ve herkes bu olaydan yakınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 50 lvl karakter açıp o karakteri silince tekrar 50 lvl açabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 hayir bu arada 50 lvl char açmak için daha önceden o accountla 50lvl üstünde bir char kasmış olman lazım. Bu arada yanlış char yada yanlış serverda açarsanız 50 lvl hakkınızı gmle konuşup yeni bir hak alabilirsiniz ondan charini silme gm e söyle ben yanliş class açtim diye yeniden hak verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 hımm o zmn iyi düşünmek lazım.Bu patchle hangi class iyi oldu?dps olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 smyrnas said: e ozaman pvp lvl 5 kasmanın mantıgı ne durumda:D yani ne bilim yırtınıyoruz ya hani low lvlda whitesands falan diye! ozaman abanalım leveling e bir yandan power lvl grind falan bir an once 80 olup raid lere girmeye bakalım :) yani t2 madem pvp lvl5 e eşit ve dmg ı fazla ozaman low lvlda işkence çekmeye gerek yok:) pvp'ye yeni set gelecek oradan kaynaklanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 son patchden sonra oyundan soğudum açıkçası... gem olayı ne olmuş öyle yani, birde itemları gösteren ekran garip geliyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar