Eralp Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 said: Gergedan, hayvanat bahçesi yetkililerinin çevre protestosu için havuza attığı arabaya gönlünü kaptırdı. Yetkililer, arabayı sadece çevre sorunlarına dikkat çekmek için havuza attıklarını, ama gergedanın ona adeta bir eş gibi davrandığını söyledi. Ziyaretçilerden David Rogers olayı; "Hakikaten çok eğlenceli, bir saat seyrettim Jango hiç havuzdan çıkmadı. Arabaya sürekli aşkını ifade eden hareketler yaptı. Bazen de kafasını, kırmızı arabanın üstüne dayadı" diye anlatırken, bir hayvanat bahçesi yetkilisi de "Amacımız sadece çevre konusunda bir bilinç oluşturmaktı. Ziyaretçilerimize, arabasız yaşayabilirsiniz, ama su olmadan yaşayamazsınız mesajını vermek istedik, ama bu garip durumla karşılaştık. Hakikaten çok ilginç" dedi. http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/Ya%C5%9Fam/gergedan-havuz-araba-birlik.hmedium.jpg ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 said: Amacımız sadece çevre konusunda bir bilinç oluşturmaktı. Ziyaretçilerimize, arabasız yaşayabilirsiniz, ama su olmadan yaşayamazsınız mesajını vermek istedik Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 gergedanda abazalıkdan arabaya sarmış yazık (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 egzoza kaymıyosa ben de gergedan değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Lexius said: egzoza kaymıyosa ben de gergedan değilim egzo yetermi be e hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kapak olmuş elemanlara zuahuaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar