reddiye Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=NKc2owphi-4 hatta izleyemeyenler için /watch?v=NKc2owphi-4 BENCE ÇOK PİS LAF SOKMUŞ!1!'1! yalnız hala bunu facebookta paylaşan birini gördüm de ordan şeapim dedim Neyse nostalji köşesi niyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 yahuu bu rap müzik, arabesk müzik mi oluyor? Yoksa Türkiye'de mi bu böyle (ciddi ciddi soruyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Laraken said: : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Tron said: yahuu bu rap müzik, arabesk müzik mi oluyor? Yoksa Türkiye'de mi bu böyle (ciddi ciddi soruyorum) protest bi yaklaşım her zaman rap müzik. Başbakan bişeyleri özelleştirmiştir. Bazı rap müzik yapan adamlar da "tayip uyan, ülke elden gidiyo lan!" diye bi şarkı yapar mesela. misal: 22 temmuz 2007de yapılan bi parça http://www.youtube.com/watch?v=2f1n3RrHqJw watch?v=2f1n3RrHqJw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ulan bi de millattan önce yapılmış bişiydi bu o ne o yani şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 valla eksik eteğin sözlerini seviyorum ben. anlattıkları ayrıdır da kafiyeler iyi bulunmuş o hoşuma gidiyo. - sen lüx mekanlara bayılırsın - bi kere hesabı öde ayılırsın iyi mesela :) bi de emo emo geliyor vardı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Eksik eteğin paylaşıldığı yerde bunu da eklemek lazım :P http://www.youtube.com/watch?v=5OFXyY-asVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Nakamura soru ile verdiğin cevap arasında ne alaka var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 eksik eteğe cevap çok saçma gelmiş. orjinal bişi bekledim çıkmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 duygusal ergen için ayrı bir başlık hazırlıyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Hazırlama açıldı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 çok kötüsünüz. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 çok kötü abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinoksah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar