Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Merhabalar, Bende bu server kurma icinin icindeyim ve biseyi merak ettim. 512 adsl ile kac tane player rahat oyun oynar ?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 sanırım 15-20 arası[signature][hline].. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Adsl in downloadi iyidir ama uploadi özellikle şu sıra çok kötü hostun varsa ftp den dosya atmayi dene 10mb şeyi 70dk da atiyorsan 10mb şeyi 30dk da indirebiliyorsun. UO da sunucuna gircek iinsanlar senin uploadini yediği için lag olur en fazla 30 kişi oynar bence.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 30'sa iyi.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 30 olursa cok ii ama 128 kablo korkutuo beni 5 kişi..[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Oda güzel hatrına :)[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 kablo kaldirmior 128 kablo 5 kişi pehh..[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Neden Açıcaksın kı Amacın Nedir ?[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 kablo daha ilginç bir arkadaş ama upload i ile downloadı genelde aynıdır 512 kablo ile epey iş yaparsin ama bu seferde adsl vs kablo sorunsalı başliyor sen iyisi anlık sınırsız trafiği olmayan bu hatlarla bişey yapmaya çalişma server filan hazirlayin player çağirmayin[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Peki modemleri ne kadar bi bilginiz varmi ?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 adsl modem mi ariyorsun bak yukarıda arama diye bir tuş var oraya adsl modem yazarsan modemlerle ilgili açılmış topicler var forumda o topiclerde fiyatta ayarlamalarıda hangisi daha iyi konulu yazılarıda bulabilirsin[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ya server açacaksan aç 512 ile oynarsın işte. zaten fazla uzun bişey olmaz. zevk alırsın yani. gece gündüz o makinayı açık bırakmak 2 hafta sonra koyacak sana ve kapayacaksın serverı. görürsün[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 adsl le nası acıcaksınki ben rastlayamadım henüz adsl ile açabilene , ama 20 kişi kaldırır sanırsam da makine acık bırakmak sux[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Ben sadece sordum.Merak..[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ayrıca adsl static ip değil.static ip yapabilmen için ek ücret ödemen gerekior yani makine kasıldığında bi restart atarsan ip değişicek ve tekrar ip belirtmen lazım uzun hikaye yani anlıyacağın:)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 adsl de static ip istersen veriyorlar ek ücret gerek yok ek olarak adsl nin upload u çok kötü ve 512 adsl ile server açılmaz.[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Seytan dio al 2048 :P[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: RRa, 06 Haziran 2004 23:25 tarihinde demiş ki: kablo daha ilginç bir arkadaş ama upload i ile downloadı genelde aynıdır yo standart upload = download / 4 tür sen yanlış biliosun bende 128 kablo var mesela max 16 down yapıosam max uploadda 4 benim ama ayarlanabilitesi var kablonetce sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Bence biraz daha sabırlı olun TT yakında 512 adsl baglantı fiyatını 50 milyonun altına çekeceğini söylüyorlar. Hatta yanıltmış olmayayım 29 milyona düşecek diye bir duyum aldım. Düşünsenize evinizde 8.192mb lık bir baglantınız var neler yapmazsınızki ;)[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bilmem aşmış bir şey şu an kendi sunucusunu açan açana olur boku çıkar derim :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 TTnet in kullanıcıları bir şekilde sömürmesi kimsenin umurunda değil sanırım. Sizlere verilen adsl baglantılarının TTnet e bir masraf sağlamaması ve büyük şirketlerin bu bağlantıyı kendilerinin de dağıtmak istemesinden anlaşılan budur. Normalde telefon hattınızın nelere yaradığını onunla neler yapabileceğinizi ne gibi hizmetler verilebileceğini duysanız sanırım şaşıp kalırsınız. Avrupa'da bu tip bağlantıların aylık maliyetleri 4€ Bilemediniz en pahalısı T1 T3 Gibi Baglantılar Aylık 100 € = 190.000.000 TL İşin özü yine kazıklanan vatandaşlar topluluğu olmaya devam ediyoruz.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 dsfdsf[signature][hline]Grandmaster Developer Beni Görmek İsteyen : WwW.8aeglence.CoM.Tr.Tc adresinde Arkadaşlar bölümünde Çağlar yani Owner'in Tipini Görebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Herzaman giren çıkan vatandaşa olmuştur bunu daha benimsemedinizmi artık bişeylerin düzeleceğini sanıyorsunuz ama malesefki olmuyor yurt dışında 10mb adsl 20euro iken bizdeki fiyatını düşünmek dahi istemiyorum bu nedenle boşverin telekoma koim size bişey olmasın[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Grandmaster Developer Beni Görmek İsteyen : Bu nedir ? :))) adresinde Arkadaşlar bölümünde Çağlar yani Owner'in Tipini Görebilir Owner'a gell:)[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar