Phae Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Zaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bu haftasonu giderim ben buna.kadro harika,trailerıda izlemiştim geçen hafta sinemada,3d rules:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 aldım bilet cumartesiye. bomboşmuş harbiden salon. kanyon cinebonusta izlicem de niye boştu salon onu anlamadım. reald 3d kötümüymüş bu film için ? imax mi gitmek lazımdı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bende haftasonu gidicem bi arkadaş alim yanıma :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Off GoW'dan sonra iyi gider bu. Kanyona alıcam bilet ama hiç arkadaşım yok benle gelcek :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 LOL XUNNLA GIT. Şaka maka biz de bu haftasonu kanyonda izleyebilirik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bugün kamyonda izledim çokzel film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 lan hangi gün gidiyosunuz. siyah üzerine turuncu patili tişört giyicem tanırısınız görürseniz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 kamyonda cinebonus var mı, yarın akşam gitcez sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 var var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yanlız gorgonun hareketi bile gow dan çakma asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bu sefer kamyonda diil bakırköyde gitcem ben galba heycanlıyım yinede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Kamyona online bilet alabiliyor muyuz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 alınıyor mybiletten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 heyecanla öğlen koştuk gittik cevahir'e, 3d olmayanı da vardır diye ama 3dden başka bişey yok koskoca istanbulda. ölmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Palladium 21. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 burtonesk said: heyecanla öğlen koştuk gittik cevahir'e, 3d olmayanı da vardır diye ama 3dden başka bişey yok koskoca istanbulda. ölmek istiyorum. neden 3d olmayanı istiosunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 burtonesk said: heyecanla öğlen koştuk gittik cevahir'e, 3d olmayanı da vardır diye ama 3dden başka bişey yok koskoca istanbulda. ölmek istiyorum. ahahaha mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 3dsi garanti çok boktan bi de normal çekilip 3dye dönüştürülen filmler çok kalitesiz oluyor bence, o sebeple işte. ama 3d olmayanı mevcut değil şu an hiçbir yerde. öf ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mortis said: burtonesk said: heyecanla öğlen koştuk gittik cevahir'e, 3d olmayanı da vardır diye ama 3dden başka bişey yok koskoca istanbulda. ölmek istiyorum. neden 3d olmayanı istiosunuz ki Werewolf said: burtonesk said: heyecanla öğlen koştuk gittik cevahir'e, 3d olmayanı da vardır diye ama 3dden başka bişey yok koskoca istanbulda. ölmek istiyorum. ahahaha mal ASDOKSFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hohoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 http://beyazperde.mynet.com/salon/11 al bak üçboyutsuz :E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 aradım 3d varmış sadece fitaşta zaaühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 burtonesk said: aradım 3d varmış sadece fitaşta zaaühü http://www.afm.com.tr/Movie/Movie_View.aspx?MI=613 büyükçekmece kurtköy ve bakırköyde var istanbulda 3d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 çok sevindim teşekkürler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar