Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 yeni bir yarışma. türü bilgi yarışması denilebilir. ama izlerken resmen ağlicaktım artık, miğdem bulandı o kadar.. 3 grup var. gruplar 2 şer erkek ve onların arksındaki 20 kişilik falan yine erkek grupları. bu gruplara bağlı başka bir stuüdyoda 2 şer kişilik hatunlar var. ve güzel ama salak kızları seçmeye özen göstermişler. yarışma: erkeklere diolarki, şimdi sizin 2 kıza şunu sorcaz sizce bilmişmidir bilememişmidir. erkekler bilmiştir dio mesela. kızlara soruolar biliolarsa o gruba puan bilemiolarsa puan yok falan. ama işim felaket yanı kızların özürlülük derecesinde salak olması... yani öyle basit sorular soruyolarki ve o kızlar da öyle salakça bilemiyolarki sinir krizine giriosunuz. tabiiki ordaki erkek yarışmacılar da deliriyo, yok artık abi diyolar. hatta ah be güzelim böle de saçma cevp verilirmi diyolar. zaten yarışmanın adı da ordan geliyo haha.. mevlana kimdir? a) cumhuriyet dönemine ait halife b) günümüzden 800 yıl önceki bir felsefi vsvs din adamı c) osmanlıda şeyhülislam -- erkek grup şöle dio, abi bunnar cumhuriyet dönemi halifesi bile derler emin olamıyorum. -- ve kızlara soruolar. kızlardan biri dioki osmanlıdan şeyhülislam diimi ya dio. öteki kız OHA İLLA GERİZEKALILIINI GÖSTERCEKSINN ÖFF, TABİİKİ CUMHURİYET DEÖNEMİ HALİFE VE BİLİM ADAMIYDI.. izleyin intihar edinnn.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 onun reklamını görmüştüm ben. giyotin nedir diyodu kız da lokum mu ne öyle birşey diyodu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bayramda verilen şeker gibi bişi diyo lol çok komikler yaaa:D ama bu "evet bakın sarışınların ne kadar aptal olduklarını bir kere daha gösteriyoruz" şeyileride baydı artık bi yandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 izlemeyin izlettirmeyin sonra ister istemez nası bilemez laaaghhn bu kadar salak olunabilir mi diye delleniyosun ekran başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 güzel ve dahi gibi bişin yok muydu beauty and the geek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 birazcık gerçeği yansıtsa gülecem ama.böyle senaryolara ne gülerim ne izlerim.kızlar siz böle böle diceksiniz.herkes sizi salak sanıcak.hep beraber gülücez suratlarından belli oluyor yalan söyledikleri :).dün izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 terliksi hayvanlar mı mantara sebep olur? ııııııııı galiba oyleydı aaa evet evet oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 eskiden bunun gibi programı m.ali sunmuyormuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar