Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 İstanbul'a geldim, buraya Warcraft 3'ü indireyim dedim 1.21 çıktı. Nasıl downgrade edicem ben bunu 1.20c'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 tanrılar dota oynamanı istemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 said: Joscelin: orçun dota oynamama bi itirazın var mı Orçun: tabiki oynayabiilrisin Alakası yok onunla. Başka önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 wepla installer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 netten warcraft'ın orginal war3.exe (version 1.0)'sini bulup klasöre atıp 1.20c'yi yapabilirsin.Ben her zaman tutuyorum pc'de 1.0'ın exe'sini her ihtimale karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ya 1.20c nin exe ve bazı dll lerini wc3 klasörüne kopyalarsan 1.20c olur. İnternetten ararsan bulursun. Warcraft 3 storm.dll diye ara yeterlü döküman bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Asteroth said: said: Joscelin: orçun dota oynamama bi itirazın var mı Orçun: tabiki oynayabiilrisin Alakası yok onunla. Başka önerisi olan? DFKFKSKFSDFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 google: "warcraft downgrader" bikaçsıraüstteki said: Ya 1.20c nin exe ve bazı dll lerini wc3 klasörüne kopyalarsan 1.20c olur. İnternetten ararsan bulursun. mapler değişiyor patchle bazen hata verir büyük ihtimalle bide saatlerce harita ararsın. hatta 1.20->1.21 de yapıyodu değiştirmesen bile. direk full patch kurun her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Lethe ben paticik ve eurobattle a girmek için kullanıyorum, sorun yaşamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 wepla dosyasini yükleyerek downgrade yapmiştim ben zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar