kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 gelin lan hepiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kazım severim seni ama ayrı dur karısma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 "nutella yerim" said: sinad said: nutella veledi uza lan. nereye dogru uzatayım alkol aldım maglum ereksiyon problemı var anlayıs goster Ağzınla içmeyi beceremiyorsan içmede ağzın boş kalsın ki biz dolduralım. lise espirileriyle gelme bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Laraken said: GwindonSurion said: Laraken said: çıkmam tövbe bir daha meyhaneden tanjunun bu şarkıyı söylemeden önce içtiği şeyden istiyorum! rakı. boğma kafası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sinadı cok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 olmaz bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ban geliyorum der aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sinadı cok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 OTORİTEM KENDİSİNİ GÖSTERDİ ZHE RaidenXelRu said: ban geliyorum der aman diyim ikimiz de aman dedik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 GwindonSurion said: Laraken said: GwindonSurion said: Laraken said: çıkmam tövbe bir daha meyhaneden tanjunun bu şarkıyı söylemeden önce içtiği şeyden istiyorum! rakı. boğma kafası gibi ya boğma rakıdır ya mey zaten de fark eder mi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 oha saçmalamayın lan. banım banım banlayacaklar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 iyi içiyosun sen sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 yok la iki dublede kelleyim ben sddsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sinad arkadaşım nutella arkadaş sana bu kadar dostça yaklaşırken neden onu dövmek istiyorsun anlayamadım* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 AMANNN ORMANCIIII CANIM ORMAANCIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Eralp said: sinad arkadaşım nutella arkadaş sana bu kadar dostça yaklaşırken neden onu dövmek istiyorsun anlayamadım*sdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 GwindonSurion said: geliyor aman diyim editleyin mesajlarınızı RaidenXelRu said: ban geliyorum der aman diyim ikimiz de aman dedik lan amen bradır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ne güzel işte masrafsızsın da ben içirim bi ara sana sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 böyle seviyesiz herifleri alıyorsunuz. Sonra adres isteyince ortadan kayboluyorlar.Böyle veletleri dövmek için bi kulup falan olmalı stres atalım. Velet beni burdaki loserlarla karıştırıyor herhalde. Ufaklık ben burda abuk subuk ana bacı muhabbeti yaptığın adamlara benzemem. Gelirim ciddi anlamda gelirim geldiğimde tüm sülalene Aptal herif. Haddini bil lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 koy koy koy koy koy doldur bak efkarlandım yine bu gece allah be koy koy koy koy koy koy dostlar gitmeden gizlice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ofş ya bildiğin yarımda kalmış güzelim piramit. Ya napıcam lan ben bu huyumu gördükçe kaldırasım, kaldırdıkça yükseltesim var şu piramitleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 al işte tartıştığımız adamlara bak. offf offf abi yaş sınırı koyun şuraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sinad said: böyle seviyesiz herifleri alıyorsunuz. Sonra adres isteyince ortadan kayboluyorlar.Böyle veletleri dövmek için bi kulup falan olmalı stres atalım. Velet beni burdaki loserlarla karıştırıyor herhalde. Ufaklık ben burda abuk subuk ana bacı muhabbeti yaptığın adamlara benzemem. Gelirim ciddi anlamda gelirim geldiğimde tüm sülalene Aptal herif. Haddini bil lan. seni seviyeli olmaya davet ediyorum arkadasım lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 koy koy koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar