Shimone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ya bu uykuluk, badem , boğazlık dedikleri şey hayvanın neresinden yapılıyo bilen varmı? staj yaptıgım yerin yanında " uykulukçu" var ve bayada musterisi oluyo yarın denemeyi dusunuyorum ama daha once hiç yemedim tadı fln nasıldır hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 uyluk diil mi o lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 yok yaw uykuluk. hatta mekanın ismide uykulukçu izzet babanın yeri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 uyluk biliorm da uykuluk yok bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bademle boğazlığı bilmiyorum. uykululuk, göğüste bi salgı bezi gibi bişe. güzeldir gayet. uykulukcu nasıl oluyor anlamadım ama. benim bildiğim süt kuzusundan çıkar uykuluk dedikleri. o kadar kuzuyu nerden buluyor bu adam? bunun hakikisini yemek için mezbahada falan tanıdıkların olması lazım. para karşılığı alınıp satılan bir piyasası bile yok bildiğim kadarıyla. hatta mezbahada çalışan insanların, toplumda saygı görmesinin yegane sebebi bile denebilir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 anneeem yazık kuzulara.// yeme boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ya oturdum araştırdım uykuluk denen şey kuzunun timus ve pankreas bölgelerindeki bazı salgı bezlerinden olusuyomuş. ve bir kuzudan 80-100 gr arası cıkabiliyomuş. bu mevsimlerde daha guzel oluyomuş uykuluk. superiz ya buyukbaş/kucukbas hayvanın her yerini yemek yapabiliyoruz ahahaha :D yarın gidip denicem http://1.bp.blogspot.com/_X_YKraQYzZo/R7itOX8lQWI/AAAAAAAABhA/ulIUa8j66Ck/s400/Foto%C4%9Fraf-0015.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sutlucede mi isyeri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 hayır izmir, tepekule iş merkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar