vimpir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Asgard said: wowun kendi forumlarına baktımda biraz dk yı öldürdüler felan diyolar pve için ne tanklık yapabilecekler ne de dps olabilecekler diyolar:(youtube bak derim elin cocuklari nasilda yardiriyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Şimdi ptr de daha geniş deneyeceğim DK dps i o zamana kadar bişi demeyeyim ama baya nerf geldi. Zaten şu saatten sonra ben tank olucam diyen Dk'ya allah sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 denendi, görüldü. BS ve/veya glyphi kesin nerflencek. self buffed şöyle bi sonuç çıktı heroic dummyde (necrosis dahil değil, o da yaklaşık 200-300 dps) http://img29.imageshack.us/i/lololbs.png/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Zaten herşeye nerf geldi unholy ve frost dmg kaybı yaşadı tek oynayabilir build blood kaldı .. bence bırakmaları lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Fransuxa said: ... elite kesiyorum o zangarmash ta boglash mıydı neydı eleman öyle moda girdim pot mot ayarladım makroya yok vampiric blooda falan kıtlenıyorum falan moda girdim kesin yapışıcaz taşa diye abi 3 vurdugumdan 1 i kesin 2. si şüpheli bi şekilde crit görüyorum inanamadım resmen. 80 dk arkadaşımız varsa eğer o levellardaki crit oranlarını falan yazarsa eğer çok sevinirim. dostum boglash elite görünümlü normal mob :) druid, shaman ve mage ile de kestim solo. crit oranı gearına bakıyor, hit cap'e ulaşmak kolay oldğu için geri kalan herşeyi crit olarak alabiliyosun. ulduar(10/25) ve naxx25 karışık bi gearla horn of winter açıkken crit :%29,04 horn of wintersız: 26,56. Raidlerde bufflar daha da arttırıyor, sana soyliyim oldukça sık crit yapıyosun dk'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 kermit said: levellarken level 50 70 arası karşılaştığım tüm dk lardan fena dayak yedim 70 den sonra da hepsine dayak attım dk ların. 70 den sonra yalan mı oluyolar yoksa ? rogue bu arada karakter benim. oyunda en nefret ettiğim karakter gnome mage di yani o karakterle oynayan birini görsem dövesim gelirdi. şimdi elf dk oldu yani. Sen benide sevmiyorsun o zaman. Arkamdanda konuşuyorsundur kesin. asfads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 crafting için dk levelliyorum blood gidiyorum fakat tam olarak çözemedim hangi cycle ı kullanacağımı moblara karşı sırayla basıyorum birşeylere ölüyor,nedir düzgünü(oha soruya bak) level 62. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 klasik olucak ama... böyleydi enson 912384u22222jfıjkvgdddddddgtvfr4ıjghıj3gıoyu4903uwıdjwq390u *faceroll* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Madcat said: moblara karşı sırayla basıyorum birşeylere ölüyor Tam doğrusu bu. Ya da başka bir arkadaşın deyişi ile "ışığı yanana basıyorsun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 of çok sıkıcı,lockumu özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bloodsan diseaseleri koy hs hs ds hs hs hs hs arada dc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 hah teşekkürler hs hs ds ile daha hızlı oldu =) talent önerileri olan var mı bloodda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 http://www.wowhead.com/?talent#jf0GqI0Icf0f0stMZfMh0xc:VGLmMV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 scorch said: klasik olucak ama... böyleydi enson 912384u22222jfıjkvgdddddddgtvfr4ıjghıj3gıoyu4903uwıdjwq390u *faceroll* word Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 faceroll olmayan 2-3 class var endgame pvede, DK da bunlardan biri. unholy pres. da frost dps rotation çoğu classın rotationından daha zor mesela. ha level kasarken faceroll tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 yok canım roglaar face roll yapmıyo ss tuşunun üstüne bardak koyuyolar, magelerin fireball un üstüne koyduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar