Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 selam ahali, 2-3 sene once aldigim samsung s600 bir fotograf makinem var, mekanik lensi acilip kapanirken (girip cikarken) bozuldu, simdi cikarmak ve takmak icin elimle itip kakmam gerekiyor. onun disinda zaten makineden genel olarak memnun degilim. bu mekanik aksakliktan sonra pil omru cok dustu. duracell ultra'lar 20-25 fotograf anca dayaniyor. vs.. hazir onumuzdeki hafta biryerlere kaciyorken yeni bir fotograf makinesi almak istiyorum. [list] [*]aradigim ilk ozellik compact olmasi. oyle fotografcilik hobisi olan birisi degilim, sadece tatillerde filan fotograf cekiyorum. o yuzden rahat tasiyabileyim. [*]agzim sutten yandigi icin mekanik olarak giren/cikan lensinin olmasini istemiyorum [*]pil omru uzun olsun lutfen. duracell ultralari emip bitirmesin [*]250megapiksel olmasina da gerek yok, zaten en fazla 5mp cekiyorum fotograflari (hatta genelde 2mp) [*]lenslerden hic anlamiyorum, ustadlara birakiyorum o konuyu [/list] "e peki kac paralik birsey bakiyorsun" derseniz, fiyattan ziyade fiyat/performansa onem veriyorum. eger 50-60 lira fazla verip cok daha iyi bir makine alabileceksem cekinmem. ille bir fiyat isterseniz, Sony Cybershot DSC-T70 incelemesini gordum youtube'da, kamera hosuma gitti. fiyat olarak o civarlarda, belki 100-150 lira ustune kadar makine tavsiyelerine acigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 isteklerini tam olarak karşıladığını söyleyemem ama canon ixus'lara göz at. ixus 75 bendeki, on numero. çok memnunum. buğva denen zat ixus 80 aldı.. o biraz daha kalın garip biçimde ama özellikleri daha gelişmiş. http://www.cnet.com.au/which-ixus-choosing-the-right-canon-ultra-compact-camera-339286716.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ya senin makine on numeroydu da, dedigim gibi lensi giren cikan modelleri gercekten istemiyorum artik. sony DSC-T900'u cok begendim ama onun da pil omru en buyuk sorunu.. zaten pahali bir alet, yanina bir de ekstra batarya almak istemiyorum.. kararsizim, isyanlardayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 batarya dediğin 40 tl la. hadi benden bataryası =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ok anlastik. 7 sinde geliyorum istanbula, bataryayi sana aldiricam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ayıpsın adamım. yov yov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Ixus aldik bakalim, pil omru yeterli gibi gozuktu. Yetmezse piller ractadan dedim zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar