Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Böjeek said: benim babamda rakı içmekten öldü. ama bi başbaşa içmek nasip olmadı rahmetliylen bende içemedim adam her gün bi 70lık içerdi tek başına sonra bağsur oldu içmekten gördi bi yerleri bıraktı kanserden döndü valla şimdi içemiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 troll birinin gelip babamla 31 demesini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 killer ciddi topiği killedin ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 oha babama attırdım falan::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 batuhanın yaptıgına bak yaa sen çıh çıh tamam artık raydan çıktı ee kim babasıyle genel eve gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Llama said: Böjeek said: benim babamda rakı içmekten öldü. ama bi başbaşa içmek nasip olmadı rahmetliylen bende içemedim adam her gün bi 70lık içerdi tek başına sonra bağsur oldu içmekten gördi bi yerleri bıraktı kanserden döndü valla şimdi içemiyoz kanser değil direk siroza bağlamıştı benim babam. Çok eğlenceli insandı ölürken bile atatürk'ün hastalığından ölüyorum diye gurur duymuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bokunu çıkarmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 HEYYY PUPPYY OH DADY OH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ben babamı kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ben babamla tost yaptım yiyecek olanından değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 napae said: benim babam öldü aklım cıktı bi an,elim ayagım dolastı sdfgh boyle sakalarla gelme bize! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 irin said: napae said: benim babam öldü aklım cıktı bi an,elim ayagım dolastı sdfgh boyle sakalarla gelme bize! özür dilerim :( affet beni <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bakıcaz artık,yeterince yıprandık zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sinad said: abi Belpa diye yer vardı lan ne güzel yerdi sonra sırayla tekzen sonrada Gotzen olmuştu götzen diyince hala gülüyom lan hiç değişmemiş küçüklüğümden beri espiri kalitem ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sinad said: baban çok iyi piyano çalıyormuş babam parmaklarını kazada kaybetti gibi bi geyik vardı ilkörtimde Baban kaleciymiş, beşiklerinden gol yiyomuş. Babam öldü versiyonu da mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ben babamla ensest ilişki yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 deermişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Kazım evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Benim babamda ergenlik dönemlerimde 'oğlum artık genç oldun vucüdunda bazı değişiklikler olabi...' konuşmasına yeltenmişti. Çok duygulanmıştım ama bünye kaldırmadığından 'aman baba biliyorum o muhabbeti' deyip susturduydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 takla atmaya başladı kuşun deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Sahi Llama senin kanaryaların takla olayı ne oldu? Afedersin de ben bu kadar zamanda amuda kaldırırdım o hayvanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 :) atıyorlar atıyorlar nasipse miniklerde atar ekimden sonra taklayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 boşuna fesatlaşmışım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Baba mı? Ben babamla bırak pizza ya gitmek, beraber dışarıda çay içemedim. İlk okulda ben uyanmadan gittiğinden sabah harçlıklar masanın üzerine konulurdu. Dedik liseye geldik. Pederden para alırız. Direk bankada hesap açtı. Bir akşam verdi bankamatik kartını. Sabah babam yerine bankamatikten alır oldum harçlıkları. Bayram harçlıkları bile hesaba geçirilirdi bir gün önceden. Merkeze inince oradan alırdım. Bizimkisi aileden çok direk aylıklı, maaşlı, sigortalı işçilik gibi. İlginç bir durum. Birisi baba diyince aklıma hep bu ilginç geçmiş anılarım gelir :(:(:( (Sıkıntı bastı beh :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar