CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Heeyt, yaz geldi insanlar tatile gidicek, gitmeden önce pcyle son bir uzun ilişkiye girelim dedik !:P Kadıköy Adeks'te Lan parti diyoruz Cumartesi (27'si) günü için akşam 8 - sabah 8 gibi yine.Şimdiden kaç kişi olduğunu bilelimki konuşulsun hemen. Elleri görelim!!11eleven!! Gelecekler: Zaugna Custodem(+2) Cüce Screwy Lancelion MADBOY Ardeth Quel-Thul(gelebilir) Apis Chastice mulgear6 Holy (oley) Griswold xunn Helcaraxe(gelebilir) Kaede Viktor Spidee(doğumgünüymüş hediye alın gelin ) Banshee Madcow Killer Axedice Asteroth Saeros Sufi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 gelmeyeni sora yakalarsak fena seyler yapariz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Fena şeyler mesela önemli yerlere pc parçaları yerleştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Cuma olursa ben büyük ihtimal gelemem =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 cuma yeni yola çıkıcam cumartesi sabahı en erken gelirim ben istanbula. Erteleyin biraz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 hep cumartesi yapıyoduk aslında, cumartesi gecesi olsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 tarih biraz daha ileri alınırsa gelmek isterim ben de. ama 26 sı baya zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Iyi arkadaşlar cuma demişti o yüzden cuma yaptık bana hiç farketmiyor cumartesi diyorsanız cumartesi yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 gelebilitem var, ismim yazılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Kaede said: cuma yeni yola çıkıcam cumartesi sabahı en erken gelirim ben istanbula. Erteleyin biraz lan salih için ertelensin hemen !! ben salihe uymazsa gelmem dfgdfg not: yazın beni her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 O zaman Cumartesi yapıyoruz SAYIN ARDA BEY gelseler editliycemde şu an yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ordasın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 27'si olsun, haftasonu katılım artar hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 27 si olacak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 4ü olsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ok 27 sinde olucak, adeks kadikoyde olucak, saat 2000 de basliycak. dha bulandirmiyalim patlamasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 4ü çok geç ben yokum o zamanlarda. Neyse 27si olsunda nerde ahali yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Valla haftasonu bosum, gelir damlarim yepsle diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 4ü olsa 63 kişi gelcekmiş diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 hade len!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 önümüzdeki haftasonu olmuyorsa katılmıyorum edit: olursa da katılamayabilriim bana göre plan yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ardanın gelmemesi gibi müthiş bi olayı kaçırmayın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 4'ünde yapılırsa Arda gelmeyecek, 27'sinde yapılırsa Yunus. Ben Yunus'u hiç sevmiyorum, ondan 27'si diyorum. Kim kimi sevmiyosa ona göre oy versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 cumartesiyi pazara baglamak daha mutlu bi aktivite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar