endless_night Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 konu din dersine dönmüş (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 cinsiyetten kaybediyorsun sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kazım said: bu fetullahda olmasa ne bulucaktınınz koyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 üzgünüm kazım,ben de bir ananın evladıyım ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 jetskiciyi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kazım > bütün dinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 artık desteklemiyorum. BENİM İÇİN KAZIM BİTMİŞTİR. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bella > demokrasi > kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 :) ahua forumdaki ilk smileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bella said: artık desteklemiyorum. BENİM İÇİN KAZIM BİTMİŞTİR. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 panik yapma,geçer.bay kazım. *koşar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bella said: :) ahua forumdaki ilk smileyim. CHEERS ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 cheers for fifty years ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Dugmeyemi Basildi? Paticik forumlarindaki "Allaha Sukur" adli baslik, basarili bir trolleme operasyonu sonucunda yerle yeksan oldu. 15 dk civari suren aktif trollemenin basariya ulasmasi, patilerin ne tartistiklarini unutmalarina sebebiyet verdi. Kod adi "Kazim" olan ve derin pati icin calistigi dusunulen sahis "Ne yaptiysam Pati icin yaptim, operasyon emri cok yuksek bir makamdan geldi" seklindeki aciklamasi akillarda soru isareti birakarak bunyelere zarar verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 aha ihale bana kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 biraz komik olsaydınız da üç sayfayı boşuna okumasaydım keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar